Love In Air for iOS

Love In Air for iOS 1.0

iOS / Prashant Yadav iOS App Store / 0 / Целосни спецификации
Опис

Love In Air за iOS е апликација за комуникација која ви овозможува да ја изразите вашата љубов и да ги бакнувате чувствата со емотикони. Оваа романтична апликација iMessage има одлична колекција на љубовни налепници што може да се користат при разговор со вашата девојка, сакана или љубовница. Со оваа апликација, можете да направите слатка и прекрасна комуникација за разговор без текст, бидејќи имате доволно љубовни и романтични налепници.

Апликацијата Love In Air е совршена за оние кои сакаат да додадат романса во нивните разговори. Има повеќе од 50 налепници достапни за изразување на вашите љубовни мисли и чувства на секого преку WhatsApp, Facebook, Chat, Messenger или која било друга платформа за пораки.

Една од најдобрите работи за Love In Air е неговата леснотија на користење. Апликацијата е многу прифатлива за корисникот и интуитивна. Не ви требаат посебни вештини или знаење за да ја користите - едноставно преземете ја апликацијата од App Store и почнете да ја користите веднаш.

Колекцијата налепници Love In Air вклучува широк спектар на романтични слики како што се срца, цвеќиња, мечиња, чоколади, бакнежи и многу повеќе. Овие налепници се совршени за изразување на вашите емоции на забавен начин што ќе ја насмее вашата сакана.

Покрај својата обемна колекција на налепници, Love In Air нуди и неколку уникатни карактеристики што го издвојуваат од другите апликации за пораки на пазарот. На пример:

- Приспособливи налепници: Можете да приспособите некои од налепниците со додавање текст или менување на нивните бои.

- Анимирани налепници: некои од налепниците се анимирани што ги прави уште позабавни за користење.

- Лесно споделување: Можете лесно да ги споделите овие налепници со кој било преку WhatsApp или која било друга платформа за пораки.

Love In Air не е само обична апликација за пораки - тоа е израз на љубов! Без разлика дали сте во врска на далечина или само сакате да додадете романса во секојдневните разговори со вашиот партнер - оваа апликација ќе ви помогне да го направите токму тоа!

Значи, ако барате лесна за употреба апликација iMessage која ќе ви помогне да ја изразите вашата љубов и чувствата на бакнежи на забавен и романтичен начин, тогаш Love In Air е совршената апликација за вас! Преземете го денес од App Store и почнете да ширите љубов со вашите најблиски!

Целосни спецификации
Издавач Prashant Yadav iOS App Store
Страница на издавачи http://apple.co/2sY6ZPA
Датум на издавање 2017-09-29
Датум на додавање 2017-09-28
Категорија Комуникации
Под категорија Алатки за СМС
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена $0.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни