PUBG: Exhilarating Battlefield  for iOS

PUBG: Exhilarating Battlefield for iOS 1.0.4

Опис

PUBG: Exhilarating Battlefield за iOS е официјалната мобилна игра на PlayerUnknown's Battlegrounds, популарниот хит на битројалот што го зафати светот на игрите. Оваа игра ветува чисто искуство за играње кое е совршено изменето од нејзината верзија за компјутер, овозможувајќи ви да бидете последниот човек што стои на интензивно и возбудливо бојно поле.

Со Unreal Engine 4, PUBG: Exhilarating Battlefield за iOS нуди аудиовизуелен квалитет од следната генерација што му конкурира на неговиот колега за компјутер. Графиките се неверојатно реалистични и извонредни, правејќи да се чувствувате како навистина да сте среде воена зона. Звучните ефекти се исто така врвни, што го зголемува целокупниот интензитет на играта.

Една од истакнатите карактеристики на PUBG: Exhilarating Battlefield за iOS е неговата масивна оригинална мапа од 8 км x 8 км. Овој простран терен обезбедува многу можности за истражување и стратешка игра. Можете да изберете да се скриете во згради или грмушки или да ги искористите предностите на високото место за да стекнете тактичка предност пред вашите противници.

Зборувајќи за противниците, PUBG: Exhilarating Battlefield за iOS дозволува до 100 играчи по натпревар - осигурувајќи дека секоја игра е фер и предизвикувачка. Ќе ви требаат брзи рефлекси и остри вештини за шутирање ако сакате да излезете на врвот! Но, не грижете се - дури и ако сте нови во игрите на Battle Royale, оваа апликација нуди одлично искуство со снимање што ќе ви помогне брзо да ја забрзате брзината.

Друга одлична карактеристика на PUBG: Exhilarating Battlefield за iOS е неговиот социјален аспект. Можете да ги поканите вашите пријатели да се придружат на вашата забава со само еден клик - со што ќе ви биде лесно да се здружите со другите и да се соочите со други одреди заедно. Плус, има вградена функција за гласовен повик за да можете да комуницирате со соиграчите за време на играта.

Севкупно, ако барате возбудлива мобилна игра која ги нуди сите возбудувања и возбудувања на PlayerUnknown's Battlegrounds, тогаш PUBG: Возбудливото бојно поле за iOS дефинитивно вреди да се провери. Со својата неверојатна графика, масивна мапа и интензивна игра, оваа апликација сигурно ќе ве забавува со часови. Па зошто да чекаме? Преземете го денес и почнете да се борите со други играчи од целиот свет!

Целосни спецификации
Издавач Tencent
Страница на издавачи http://www.tencent.com/en-us/index.shtml
Датум на издавање 2018-03-14
Датум на додавање 2018-03-14
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија 1.0.4
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1886

Comments:

Најпопуларни