George Takei's Oh Myyy-ojis for iOS

George Takei's Oh Myyy-ojis for iOS 1.0.3

Опис

Oh Myyy-ojis за iOS на Џорџ Такеи е апликација за комуникација која нуди уникатен и забавен начин да се изразите во вашите секојдневни разговори. Со преку 90 налепници со изрази на Џорџ Такеи и популарни изреки, оваа апликација ќе ја подигне вашата игра за пораки на следното ниво.

Апликацијата доаѓа со бесплатен пакет налепници кој вклучува над 20 налепници, совршени за изразување на некои од вашите најчести секојдневни чувства. И ако сакате уште поурнебесни налепници, срамотни Џорџ-изми и забавна тематски содржини, можете да овозможите дополнителни премиум пакети преку купување во апликација.

Една од најдобрите работи за Oh Myyy-ojis е тоа што беспрекорно се интегрира со iMessage на iOS 10. Можете да ги користите налепниците директно во iMessage со овозможување на апликацијата iMessage. И ако сакате да го испратите Џорџ надвор од iMessage, можете да ја овозможите приспособената тастатура.

И покрај генеричкото и алармантно предупредување „Целосен пристап“ што го бара iOS за приспособени тастатури како оваа, бидете сигурни дека оваа апликација НЕ собира никакви чувствителни лични информации како што се кредитни картички или лозинки. Вашата приватност е исклучително важна за нас.

Ако ви треба помош за да започнете со Oh Myyy-ojis или имате какви било прашања за тоа како функционира, инструкциите за инсталација се достапни во главната апликација преку "?" копче. Дополнителна помош и ЧПП може да се најдат на нашата веб-страница.

Генерално, Oh Myyy-ojis на Џорџ Такеи за iOS е задолжителна апликација за комуникација за секој кој сака да додаде малку хумор и личност во своите пораки. Со својот широк избор на налепници со сечија омилена интернет личност, оваа апликација ќе ве забавува со часови!

Целосни спецификации
Издавач Oh Myyy LLC
Страница на издавачи
Датум на издавање 2018-07-17
Датум на додавање 2018-07-17
Категорија Комуникации
Под категорија Алатки за СМС
Верзија 1.0.3
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни