Mondani Books for iOS

Mondani Books for iOS 1.1

iOS / Guido Mondani Editore / 17 / Целосни спецификации
Опис

Mondani Books за iOS е едукативен софтвер кој им овозможува на корисниците преглед и купување на некои од најдобрите книги од Guido Mondani Editore за рачните часовници Rolex и Patek Philippe. Со оваа апликација, можете да ги прочитате првите 20 страници од секоја книга и да гледате слики со висока дефиниција пред да одлучите да го купите целото дело со едноставен клик што ќе ве поврзе со App Store.

Оваа апликација нуди широк избор на дигитални книги во различни категории, вклучувајќи собирање на Patek Philippe, Rolex Encyclopedia, Rolex Day-Date, Professional Rolex, Rolex Daytona, Steel Rolex, Gold and Platinum Rolex, Rolex Submariner, GMT-Master и Total Rolex. Секоја книга дава детални информации за различни аспекти на овие иконски часовници.

Собирањето на Patek Philippe е суштински водич за колекционерите кои сакаат да знаат сè за модерните и винтиџ рачни часовници Patek Philippe. Оваа книга ги опфаќа сите аспекти на собирањето на овие часовници од нивната историја до нивната моментална пазарна вредност.

Rolex Encyclopedia е сеопфатен водич кој опфаќа повеќе од 600 страници за целото производство на Rolex часовници. Сите часовници се детално опишани со ажурирани проценки.

Rolex Day-Date е суштински водич за оние кои сакаат да соберат или инвестираат во оваа иконска серија на часовници. Оваа книга опфаќа сè, од нејзината историја до нејзината моментална пазарна вредност.

Professional Rolexis е информативен водич кој обезбедува детални информации за пет популарни модели: Yacht-Master, Milgauss, Explorer, Explorer II и Turn-O-Graph. Совршено е за оние кои сакаат да знаат сè за овие модели пред да донесат одлука за купување.

Rolex Daytona е уште една задолжителна апликација за љубителите на часовници бидејќи обезбедува сеопфатни информации за легендарниот часовник Daytona на Пол Њумен, заедно со модерните и винтиџ Daytonas.

Steel Rolexis е апликација посветена целосно на Rolex-и од не'рѓосувачки челик која вклучува ретки модели како што се ограничени изданија, воени модели, персонализирани бројчаници и многу повеќе!

Gold & Platinum Rolexis апликација која ги прикажува сите Rolexs во жолта, бела, розово злато и платина. Овие благородни метали се користат за создавање на најскапоцените часовници.

Rolex Submarineris е крајната апликација за оние кои сакаат да знаат сè за Rolex Submariner, Sea-Dweller и Deepsea. Обезбедува детални информации за секоја референца, вклучувајќи рамки, бирачи, стрелки и нараквици.

Rolex GMT-Masteris уште еден сеопфатен водич кој ги опфаќа старите и модерните Rolex GMT-Master часовници. Обезбедува детални информации за секоја референца, вклучувајќи рамки, бирачи, стрелки и нараквици.

Total Rolexis е идеална апликација за оние кои се нови на пазарот на Rolex бидејќи ја вклучува секоја референца произведена од Rolex. Часовниците се поделени по типологија по азбучен ред што го олеснува наоѓањето на она што го барате.

Vintage Rolexis колекција на винтиџ часовници Rolex продадена на аукција од Guido Mondani Editore. Оваа апликација е совршена за колекционери кои сакаат да додадат ретки винтиџ парчиња во нивната колекција.

Како заклучок, Mondani Books за iOS е задолжителен едукативен софтвер за ентузијасти за часовници или за сите заинтересирани да дознаат повеќе за овие иконски часовници. Широкиот избор на книги достапни преку оваа апликација им олеснува на корисниците да го најдат токму она што го бараат притоа обезбедувајќи им сеопфатни информации за секоја опфатена тема. Со својот кориснички интерфејс и едноставниот процес на купување, Mondani Books сигурно ќе стане ваш извор за сите работи поврзани со рачните часовници Patek Philippe и Rolex!

Целосни спецификации
Издавач Guido Mondani Editore
Страница на издавачи http://www.collezionareorologi.it/
Датум на издавање 2018-12-26
Датум на додавање 2018-12-26
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за е-книги
Верзија 1.1
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 17

Comments:

Најпопуларни