Coloring Book: Color by Number for iOS

Coloring Book: Color by Number for iOS

iOS / Jan-Niklas Freundt / 7 / Целосни спецификации
Опис

Боење: Боја по број за iOS е едукативен софтвер кој нуди уникатно и наградувано искуство со боење. Оваа апликација е повеќе од само боење, таа ви овозможува да го откриете вашиот внатрешен уметник и да создадете свои уникатни уметнички дела. Со пристап до луда количина на бесплатни слики за боја, оваа апликација е совршена за секој што сака да бои.

Лесниот за користење интерфејс на Книгата за боење го олеснува уживањето во апликацијата за корисниците од сите возрасти. Прецизното цртање со прст никогаш не било полесно, што им овозможува и на најмладите уметници да создадат прекрасни уметнички дела. Апликацијата нуди широк спектар на страници за боење кои одговараат на секој вкус, вклучувајќи животни, слатки ликови, егзотични пејзажи, тајни градини, луѓе и портрети, птици и храна.

Една од најдобрите карактеристики на Книгата за боење е нејзината способност да ги споделува вашите креации со пријателите на социјалните мрежи. Оваа функција ви овозможува да ги покажете вашите уметнички дела и да добивате повратни информации од другите во заедницата. Тоа е исто така одличен начин да ги инспирирате другите кои можеби бараат инспирација или идеи за тоа што можат да создадат следно.

Иако Книгата за боење е бесплатна за сите корисници, има некои дополнителни придобивки што доаѓаат со Premium Access. Со плаќање еднаш за Premium Access, ќе добиете пристап до сите слики достапни во апликацијата без никакви водни жигови или реклами да ви пречат.

Целокупната книга за боење: Боја по број за iOS обезбедува одлична платформа каде што корисниците можат да ја истражуваат својата креативност додека се забавуваат во исто време. Без разлика дали барате нешто релаксирачко или сакате предизвик што ќе ги тестира вашите вештини како уметник - оваа апликација има нешто во што секој може да ужива!

Целосни спецификации
Издавач Jan-Niklas Freundt
Страница на издавачи http://icompany.magix.net/ievent.htm
Датум на издавање 2018-12-26
Датум на додавање 2018-12-26
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за е-книги
Верзија
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7

Comments:

Најпопуларни