Chinese to English & English to Chinese Dictionary for iOS

Chinese to English & English to Chinese Dictionary for iOS

iOS / Nasreen Zulfiqar / 19 / Целосни спецификации
Опис

Кинески на англиски и англиски на кинески речник за iOS е образовен софтвер кој им обезбедува на корисниците сеопфатна база на податоци за вокабулар за преведување тешки зборови од двата јазика. Со оваа апликација, можете лесно да ги најдете значењата на кинеските зборови на англиски и обратно.

Апликацијата има две главни карактеристики: речник од кинески на англиски и речник од англиски на кинески. Првата карактеристика ви овозможува да пребарувате за превод на кој било даден збор од кинески на англиски, додека втората карактеристика ви овозможува да преведете тешки значења на англиски зборови на кинески.

Покрај тоа, оваа апликација нуди и функција за историја каде што можете да пристапите до вашите неодамна пребарувани зборови и нивните значења. Ова е особено корисно ако ви треба брз пристап до претходно преведени зборови или фрази. Понатаму, постои и функција Thesaurus која им овозможува на корисниците да бараат и англиски и кинески зборови по азбучен ред.

Една од клучните придобивки од користењето на оваа апликација е нејзината обемна база на податоци за вокабулар која вклучува илјадници најчесто користени термини на двата јазика. Ова значи дека без разлика колку е сложен или нејасен зборот, големи се шансите тој да биде вклучен во овој речник.

Друга предност на користењето на овој софтвер е неговиот кориснички интерфејс што му олеснува на секој – без оглед на нивото на владеење – ефективно да го користи. Распоредот е едноставен, но интуитивен, со јасни упатства како да се користи секоја функција.

Без разлика дали учите мандарински или едноставно ви треба помош за преведување документи од еден на друг јазик, Речникот кинески на англиски и англиски на кинески за iOS ве опфати. Тоа е суштинска алатка за секој кој има потреба од точни преводи брзо и ефикасно.

Па зошто да чекаме? Преземете го овој моќен образовен софтвер денес и започнете да ги истражувате сите негови неверојатни карактеристики!

Целосни спецификации
Издавач Nasreen Zulfiqar
Страница на издавачи
Датум на издавање 2018-12-31
Датум на додавање 2018-12-31
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за е-книги
Верзија
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 19

Comments:

Најпопуларни