ZoneAlarm Mobile Security for iOS

ZoneAlarm Mobile Security for iOS 2.34

iOS / Check Point Technologies / 291 / Целосни спецификации
Опис

ZoneAlarm Mobile Security за iOS е моќен безбедносен софтвер кој го штити вашиот iPhone од вируси и други видови на малициозен софтвер. Тоа е водечка технологија во индустријата на која и веруваат најголемите светски банки, влади и организации. Со ZoneAlarm Mobile Security, можете безбедно да се поврзете со јавните жаришта за Wi-Fi, безбедно да купувате онлајн и да ја заштитите вашата приватност.

Една од истакнатите карактеристики на ZoneAlarm Mobile Security е нејзиниот систем за рангирање на Wi-Fi. Оваа функција ги рангира жариштата околу вас за да се погрижи да се поврзете само со најбезбедното. Ова значи дека можете да користите јавен Wi-Fi без да се грижите дали хакерите ќе ви ги украдат личните информации или ќе ја загрозат вашата приватност.

Покрај својот систем за рангирање на Wi-Fi, ZoneAlarm Mobile Security нуди и Wi-Fi заштита. Оваа функција открива небезбедни мрежи кои можат да ја загрозат вашата приватност и ве предупредува за да можете да ги избегнете.

Друга важна карактеристика на овој безбедносен софтвер е заштитата на апликациите. Ги скенира заразените апликации и штетните ажурирања за да можете безбедно да преземате апликации без да се грижите за малициозен софтвер или откупен софтвер кој ќе го зарази вашиот уред.

Зборувајќи за заштита од откупни софтвери, ZoneAlarm Mobile Security вклучува и функција наречена Ransomware Protection која ги докажува вашите податоци од обиди за сајбер уцена.

Функцијата Device Shield ве предупредува за сомнителни процеси и го чува вашиот оперативен систем од напаѓачи додека ги зачувува перформансите на уредот и траењето на батеријата. Дополнително, 100% приватност е загарантирана бидејќи нема да се собираат или споделуваат лични информации со никого додека ја користите оваа апликација.

ZoneAlarm Mobile Security има едноставен дизајн изглед и чувство со брзи лесни за користење функции и пријателска визуелизација на безбедноста на уредот што го прави лесен за користење дури и за оние кои не се запознаени со технологијата.

Со овој софтвер инсталиран на вашиот iPhone, ќе можете безбедно да уживате во сите придобивки од поврзувањето со јавни жаришта за Wi-Fi додека безбедно купувате онлајн без да се грижите дали хакерите ќе украдат чувствителни информации како што се детали за кредитна картичка или ингеренциите за најавување од сметките на социјалните мрежи како Фејсбук или Твитер.

Понатаму, ги блокира обидите на злонамерните актери кои се обидуваат од далечина да преземат контрола над вашата камера, микрофон и друго. Ова осигурува дека се зачувани најскапоцените моменти, фотографии, видеа и пораки во вашиот живот.

ZoneAlarm Mobile Security нуди повеќеслојна заштита за вашиот уред. Го штити вашиот уред од пропусти како што се сомнителни процеси и хакирање на оперативниот систем. Ве заштитува и од ризици за приватност предизвикани од преземање сомнителни и злонамерни апликации и ажурирања.

Конечно, мрежната карактеристика анализира колку е безбедна вашата врска со јавна врска со Wi-Fi хотспот, предупредувајќи ве за напади од човек во средината во кои хакерите можат да добијат пристап до сите информации од вашиот паметен телефон до поврзување со жариште.

Како заклучок, ZoneAlarm Mobile Security за iOS е одличен безбедносен софтвер кој обезбедува сеопфатна заштита од вируси и други видови малициозен софтвер. Со својот систем за рангирање на Wi-Fi, функциите за заштита на апликациите, функцијата за заштита од откупни софтвери, меѓу другото, осигурува дека можете безбедно да се поврзете на јавните жаришта за Wi-Fi додека безбедно купувате онлајн, без да се грижите дека хакерите ќе украдат чувствителни информации или ќе ја загрозат приватноста.

Целосни спецификации
Издавач Check Point Technologies
Страница на издавачи http://www.zonealarm.com/mobile-security/ios/
Датум на издавање 2019-01-31
Датум на додавање 2019-01-31
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Антивирусен софтвер
Верзија 2.34
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 291

Comments:

Најпопуларни