Manga Reader AON for iOS

Manga Reader AON for iOS 0.2

iOS / Aon Entertainment / 10 / Целосни спецификации
Опис

Читач на манга AON за iOS: врвно искуство за читање манга

Дали сте љубител на манга и барате совршена апликација за читање на вашата омилена манга на вашиот iPhone или iPad? Не гледајте подалеку од Manga Reader AON, врвното искуство за читање манга. Со оваа апликација, можете да читате манга онлајн апсолутно бесплатно и да уживате во дневните ажурирања на вашите омилени серии.

Manga Reader AON е дизајниран специјално за Otaku, со кориснички интерфејс што го олеснува наоѓањето и читањето на сите ваши омилени манга. Без разлика дали сте нов во светот на манга или искусен ветеран, оваа апликација има сè што ви треба за да уживате во повеќечасовна забава.

Читајте Манга онлајн во секое време, на кое било место

Со Manga Reader AON, можете да пристапите до илјадници популарни наслови од каде било во светот. Без разлика дали сте дома или сте во движење, оваа апликација ви овозможува лесно да ги читате сите ваши омилени серии. Едноставно преземете ја апликацијата на вашиот iPhone или iPad и почнете да истражувате!

Апсолутно бесплатно

Една од најдобрите работи за Manga Reader AON е тоа што е потполно бесплатен! Не треба да плаќате ништо за да пристапите до сите наши неверојатни карактеристики и содржини. Сметаме дека секој треба да има пристап до висококвалитетни манга без да мора да се скрши.

Ажурирано дневно

Знаеме колку е важно нашите корисници да бидат во тек со нивните омилени серии. Затоа секојдневно ја ажурираме нашата содржина за никогаш да не пропуштите нови изданија или ажурирања. Со Manga Reader AON, секогаш ќе бидете запознаени кога станува збор за сите работи за манга.

Дизајниран специјално за Отаку

Во Manga Reader AON, разбираме што го прави Otaku да штиклира. Затоа ја дизајниравме нашата апликација специјално имајќи ги на ум нив. Нашиот кориснички интерфејс им олеснува дури и на почетниците да ги најдат и читаат своите омилени наслови без никаква мака.

100% јасно - најдобрата апликација за сите ваши потреби за манга!

Ако сте љубител на манга, тогаш Manga Reader AON е апликацијата за вас. Со својот лесен за користење интерфејс, дневни ажурирања и бесплатен пристап до илјадници популарни наслови, оваа апликација е врвно искуство за читање манга. Уверени сме дека штом ќе го испробате, никогаш нема да сакате да се вратите на кој било друг читач на манга.

Ви благодариме за вашата поддршка

Во Manga Reader AON, ние сме посветени на нашите корисници да им го обезбедиме најдоброто можно искуство. Затоа постојано ја ажурираме нашата апликација со нови функции и содржини. Ја цениме сета ваша поддршка и повратни информации додека продолжуваме да го подобруваме нашиот производ.

Следете не на https://mangareaderapp.com

Ако сакате да останете во тек со сите наши најнови вести и ажурирања, не заборавајте да не следите на https://mangareaderapp.com. Ќе ве информираме за сите возбудливи работи што се случуваат во светот на мангата и ќе ве известиме кога ќе се додадат нови функции во нашата апликација.

ОДГОВОРУВАЊЕ: Поради авторски права не се достапни сите манга во некои региони

Иако се стремиме да обезбедиме пристап до што е можно повеќе наслови преку нашата апликација, може да има некои ограничувања поради законите за авторски права во одредени региони. Се извинуваме за непријатностите што може да ги предизвика, но се надеваме дека сепак ќе најдете многу неверојатни содржини достапни преку Manga Reader AON.

Целосни спецификации
Издавач Aon Entertainment
Страница на издавачи http://aonhub.com/
Датум на издавање 2019-01-10
Датум на додавање 2019-01-10
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за е-книги
Верзија 0.2
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10

Comments:

Најпопуларни