Aadhi PDF to Word Converter for iOS

Aadhi PDF to Word Converter for iOS 1.0

Опис

Aadhi PDF to Word Converter за iOS е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да ги конвертирате вашите PDF-датотеки во документи на Microsoft Word што може да се уредуваат. Со само два клика, можете да трансформирате која било PDF-датотека во целосно форматиран Word документ што можете да го уредувате, зачувувате и споделувате со други.

Без разлика дали сте студент, професионалец или само некој кој треба да конвертира PDF-датотеки во движење, Aadhi PDF во Word Converter е совршена алатка за вас. Дизајниран е специјално за корисници на iPhone и работи беспрекорно на сите iOS уреди, вклучувајќи ги iPhone, iPad и iPod touch.

Една од најдобрите работи за Aadhi PDF во Word Converter е неговата едноставност. Не ви се потребни никакви технички вештини или познавање на софтвер за графички дизајн за да го користите. Сè што треба да направите е да ја изберете датотеката што сакате да ја конвертирате од складиштето на вашиот уред или услугите за складирање облак, како што се Dropbox или Google Drive. Потоа кликнете на копчето „Конвертирај“ и почекајте неколку секунди додека Аади ја прави својата магија.

Конвертираниот документ ќе биде зачуван во формат Microsoft Word (.docx), што значи дека ќе биде целосно компатибилен со сите верзии на Microsoft Office вклучувајќи го и Office 365. Можете да го отворите во кој било процесор на текст како Microsoft Word, Apple Pages или Google Docs без да изгубите секое форматирање.

Aadhi PDF во Word Converter исто така поддржува сериска конверзија што значи дека можете да конвертирате повеќе датотеки одеднаш без да мора да го повторувате процесот повторно и повторно. Оваа одлика е корисна кога се работи со голем обем на документи како што се истражувачки трудови, извештаи или презентации.

Друга одлична карактеристика на Aadhi PDF во Word Converter е неговата точност. Користи напредна технологија OCR (Оптичко препознавање знаци) која гарантира дека целиот текст од вашиот оригинален документ е прецизно препознаен и претворен во текст што може да се уредува во формат MS word.

Покрај тоа, Aadhi ги зачувува и сите елементи за форматирање, како што се табели, слики, куршуми итн., така што вашиот конвертиран документ изгледа точно како оригиналниот, но сега може да се уредува во MS word.

Конверторот Aadhi PDF во Word е исто така многу безбеден. Користи SSL шифрирање за да ги заштити вашите датотеки за време на процесот на конверзија и гарантира дека вашите податоци се безбедни и безбедни во секое време.

Севкупно, Aadhi PDF to Word Converter за iOS е алатка која мора да ја има секој што треба да ги конвертира PDF-датотеките во документи на Microsoft Word што може да се уредуваат во движење. Неговата едноставност, точност и безбедност го прават еден од најдобрите софтвери во својата категорија. Пробајте го денес и искусете ја моќта на Аади!

Целосни спецификации
Издавач Vinod M
Страница на издавачи
Датум на издавање 2018-07-30
Датум на додавање 2018-07-30
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија PDF софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 19

Comments:

Најпопуларни