Grand Hotel Mania for iPhone

Grand Hotel Mania for iPhone 1.6.0

iOS / DCGamePub Limited / 0 / Целосни спецификации
Опис

Луѓето ширум светот треба да се извлечат и сакаат да се забавуваат. Тие патуваат за бизнис или задоволство и сакаат да се одморат од секојдневните работи или да направат нешто фенси. Ваше е да ги изградите најудобните хотели за нив!

Управувајте со Моника и Тед и помогнете им да обезбедат целосно задоволство на вашите гости. Надградете го секој хотел - направете ги поудобни, интересни и привлечни. Ќе добиете љубов и признание од сите народи во светот!

Ќе треба брзо да реагирате на барањата на вашите клиенти, да поставите приоритети и да им служите на сите навремено. Времето истече - нема повеќе барања.

Дали е тоа победа? Одлично направивте - да продолжиме! Не можевте да го добиете првиот пат? Може да се обидете повторно и да користите засилувачи кои го олеснуваат нивото.

Дали вашата авантура ќе започне во пријатен американски хотел и каде ќе води приказната? Ајде да дознаеме!

Отворени хотели!

Патувајте низ светот, откријте нови места и запознајте фасцинантни гости.

Пополнете нарачки на време!

Влезете во ритамот за управување со времето! Навремено реагирајте на каприците на вашите гости, поставете приоритети и израдувајте ги клиентите.

Послужете гости

Секој хотел треба да има вкусна храна. Гответе јадења за вашите гости: тестенини, вкусно кафе, зелен чај, пица, суши - што сакаат!

Добијте лајкови!

Вашите гости ќе ја изразат својата благодарност давајќи ви лајкови. Колку побрзо пополните нарачка, толку повеќе признание и љубов ќе добиете!

Надградба!

Можете да ги надградите вашите станици - да добивате монети и скапоцени камења за завршување на нивоата и да ги потрошите на надградби на хотели.

Користете бустери!

Тие не само што ви помагаат да ги завршите нивоата - тие се и забавни! Лансирајте огномет кон небото - натерајте ги вашите гости да скокаат од радост!

Целосни спецификации
Издавач DCGamePub Limited
Страница на издавачи https://apps.apple.com/us/developer/dcgamepub-limited/id1494245299
Датум на издавање 2020-07-31
Датум на додавање 2020-07-31
Категорија Игри
Под категорија Авантуристички игри
Верзија 1.6.0
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни