Tutorials for Adobe for iOS

Tutorials for Adobe for iOS 1.5

Опис

Упатства за Adobe за iOS: Врвен придружник за учење за производите на Adobe

Дали сакате да ги подобрите своите вештини со производите на Adobe? Дали сакате да работите побрзо и попаметно со Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, After Effects, Premiere Pro или кој било друг софтвер на Adobe? Не гледајте подалеку од апликацијата Tutorials за Adobe - врвниот придружник за учење што нуди огромна колекција на упатства за сите работи на Adobe.

Без разлика дали сте новодојденец штотуку започнувате или сте искусен дизајнер или развивач кој бара најнови трикови и совети, Упатствата за Adobe ве покриваат. Со оваа апликација на дофат на раката, можете лесно да научите како да креирате прекрасни дизајни и анимации користејќи различни алатки и техники.

Што се упатства за Adobe?

Туторијали за Adobe е едукативен софтвер дизајниран специјално да им помогне на корисниците да научат како да користат различни карактеристики на различни производи од Adobe. Достапно е на iOS уреди како што се iPhone и iPad. Оваа апликација обезбедува пристап до широк опсег на упатства кои опфаќаат сè, од основни концепти до напредни техники за графички дизајн, уредување видео, развој на веб и многу повеќе.

Со неговиот кориснички интерфејс и лесен за навигација систем со категории, наоѓањето на вистинското упатство никогаш не било полесно. Можете да пребарувате низ различни категории како што се упатства за Photoshop или да пребарувате по клучен збор ако имате нешто конкретно на ум.

Зошто да користите упатства за Adobe?

Постојат многу причини зошто Упатствата за Adobe треба да бидат вашиот придружник за учење кога станува збор за совладување на производите на Adobe:

1) Бесплатен пристап: Апликацијата е бесплатна! Не ви треба претплата или плаќање на такса пред да пристапите до кое било упатство на платформата. Сите упатства се исто така бесплатни!

2) Широк избор: со преку 1000+ упатства достапни во различни категории како што се графички дизајн (Photoshop), уредување видео (Premiere Pro), развој на веб (Dreamweaver) итн., секогаш има нешто ново да се научи.

3) Ажурирано неделно: списокот со упатства се ажурира секоја недела, за да можете секогаш да бидете во тек со најновите техники и карактеристики.

4) Лесна навигација: Апликацијата е дизајнирана да биде пријателска за корисниците, што ви го олеснува наоѓањето на упатството што ви треба. Можете да пребарувате низ различни категории или да пребарувате по клучен збор ако имате нешто конкретно на ум.

5) Поддржана од реклами: апликацијата е поддржана од реклами, но има опција да се ослободите од рекламите за мала надокнада. Ова значи дека корисниците можат да уживаат во непречено учење без никакво одвлекување.

6) Најнови технологии: Упатствата за Adobe ги користат најновите технологии, обезбедувајќи да работи непречено и да не троши премногу ресурси на вашиот уред. Сепак, перформансите зависат и од вашата брзина на интернет бидејќи сите филмови се репродуцираат од YouTube.

7) Без пиратерија: Упатствата за Adobe не поддржуваат пиратерија во која било форма. Сите филмови се хостирани и управувани од YouTube, а апликацијата не е поврзана со YouTube или некој од неговите партнери.

Што можете да научите со упатства за Adobe?

Туторијали за Adobe нуди широк спектар на упатства кои покриваат различни аспекти на различни производи на Adobe, како што се:

1) Photoshop - Научете како да креирате зачудувачки графики користејќи различни алатки како слоеви, маски, филтри итн.

2) Илустратор - Мастер векторски графички дизајн користејќи Illustrator,

3) InDesign - Креирајте распоред со професионален изглед користејќи InDesign,

4) Dreamweaver - Изградете одговорни веб-страници користејќи Dreamweaver,

5) After Effects - Создадете зачудувачки анимации и визуелни ефекти со After Effects,

6) Premiere Pro - Уредете ги видеата како професионалец со Premiere Pro,

7) Muse – Дизајнирајте прекрасни веб-страници без знаење за кодирање

8) Lighroom- Професионално уредувајте ги фотографиите

9) Acrobat Pro - Лесно креирајте PDF-датотеки

10 )Flash Pro- Лесно развивајте интерактивна содржина

11 )Bridge - ефикасно организирајте датотеки

12 )Аудиција- Снимајте аудио професионално

И уште повеќе!

Заклучок:

Како заклучок, ако сакате да ги подобрите своите вештини со производите на Adobe, упатствата за Adobe се совршен придружник за учење. Со својата огромна колекција на упатства, лесен систем за навигација и кориснички интерфејс, можете лесно да научите како да креирате прекрасни дизајни и анимации користејќи различни алатки и техники. И најдобриот дел? Бесплатно е! Па зошто да чекаме? Преземете ги упатствата за Adobe денес и започнете го вашето патување кон совладување на производите на Adobe!

Целосни спецификации
Издавач Kodify
Страница на издавачи http://www.kodify.ro
Датум на издавање 2017-03-21
Датум на додавање 2017-03-21
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Алатки за настава
Верзија 1.5
Барања за ОС iPhone OS 4.x, iOS, iPhone OS 3.x, iPhone OS 2.x, iPhone OS 1.x
Барања iPhone, iPad, iPod touch
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 19

Comments:

Најпопуларни