Ghost Bike Stunts on Highway 2017 for iPhone

Ghost Bike Stunts on Highway 2017 for iPhone

Опис

Дали сте подготвени да се справите со крајниот предизвик на автопатот Death Bike Racing? Ако е така, тогаш Ghost Bike Stunts on Highway 2017 за iPhone е играта за вас! Оваа возбудлива игра е преполна со акција и авантура, додека се тркате низ свет исполнет со зомби убијци и други пречки кои ќе ги тестираат вашите вештини до крај.

Во оваа игра, ќе наидете на широк спектар на напади и пречки што ќе треба да ги надминете за да останете живи. Од избегнување зомби орди до прескокнување пречки, секој момент е исполнет со опасност и возбуда. Но, не грижете се - со вежбање и вештина, можете да станете најдобриот возач на патеката!

Една од клучните карактеристики на Ghost Bike Stunts on Highway 2017 е неговата способност да ги надгради способностите на вашиот велосипед. Како што напредувате низ нивоата, ќе заработувате поени што може да се искористат за подобрување на брзината, управувањето, забрзувањето и многу повеќе на вашиот велосипед. Со секоја надградба доаѓаат нови предизвици – но и нови награди!

Но, не се работи само за надградба на вашиот велосипед – прилагодувањето е исто така важен дел од оваа игра. Можете да изберете од широк спектар на додатоци и опрема инспирирани од дет метал за да го направите вашиот велосипед да се издвојува од толпата. Без разлика дали се работи за додавање шила или пламен или друг кул дизајн, има бескрајни можности вашето возење да го направите навистина уникатно.

И да не заборавиме на самите ликови! Во Ghost Bike Stunts on Highway 2017 за iPhone, играчите имаат пристап до повеќе ликови-духови кои секој носи свои уникатни вештини и способности на масата. Без разлика дали барате брзина или агилност или сирова моќ, тука има лик кој совршено ќе одговара на вашите потреби.

Севкупно, ако барате адреналинско тркачко искуство како ниедно друго – она што комбинира брза акција со изобилство опции за прилагодување – тогаш не гледајте подалеку од Ghost Bike Stunts на автопат 2017 за iPhone! Со својата неверојатна графика, предизвикувачка игра и бескрајна можност за повторување, оваа игра сигурно ќе ве забавува со часови. Па што чекаш? Преземете го денес и започнете го вашето патување за да станете врвен јавач на духови!

Целосни спецификации
Издавач Girish Kumar
Страница на издавачи https://apps.apple.com/us/developer/girish-kumar/id1116732011
Датум на издавање 2020-07-31
Датум на додавање 2020-07-31
Категорија Игри
Под категорија Игри со возење
Верзија
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни