Ghost Bike Rider Extreme Daredevil Chopper Riding Cruising Game for iPhone

Ghost Bike Rider Extreme Daredevil Chopper Riding Cruising Game for iPhone 1.0

iOS / Multi Touch Studio / 0 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте подготвени да го прифатите ужасот на Ghost Bike Rider Extreme Daredevil Chopper Riding Cruising Game за iPhone? Оваа игра не е за оние со слабо срце, бидејќи ве води на патување низ долниот дел на царството каде духовите се по јавачот Блејз. Вашата мисија е да избегате од овој пекол полн со зомби-убијци во оваа страшна игра со супер херои.

Додека станувате дух на возач на хеликоптер, мора да ги избегнувате сечилата што ги дробат коските и да се движите низ луди препреки. Играта се одликува со екстремна физика и контроли кои реагираат што ќе ви помогнат да изгорите, пресечете, да го насочите вашиот пат низ предизвиците и да се соочите со смели возачи на кои едноставно не би им верувале!

Но, не грижете се - со вежбање и надградби на вашите способности за велосипеди, можете да станете најдобри во овој нов злобен тркачки спорт. Приспособете го вашето возење со достапни метални работи за да ги подобрите вашите перформанси на патеката.

Една од уникатните карактеристики на играта Ghost Bike Rider Extreme Daredevil Chopper Riding Cruising за iPhone е тоа што играчите можат да играат како повеќе ликови духови. Секој лик има свој сет на вештини и способности кои ќе му помогнат да се движи низ различни нивоа.

За да ја играте оваа игра, сè што треба да направите е да допрете десно за да забрзате и да заминете за сопирање. Лесно е да се научи, но доволно предизвикувачки за да ги задржиме ангажираните дури и искусни гејмери.

Па што чекаш? Преземете ја играта Ghost Bike Rider Extreme Daredevil Chopper Riding Cruising сега и искусете ја возбудата да се биде возач на духови!

Целосни спецификации
Издавач Multi Touch Studio
Страница на издавачи http://www.multitouchstudio.com/
Датум на издавање 2020-07-31
Датум на додавање 2020-07-31
Категорија Игри
Под категорија Игри со возење
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена $0.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни