Heavy Turrets and Gunners: Defence Commander in Army War Zone Against Enemy Soldiers for iPhone

Heavy Turrets and Gunners: Defence Commander in Army War Zone Against Enemy Soldiers for iPhone 1.2

Опис

Дали сте подготвени да ја преземете улогата на командос во воената зона на армијата против непријателските војници? Не гледајте подалеку од Heavy Turrets and Gunners: Defense Commander за iPhone. Оваа бесплатна 3Д-игра преполна со акција ве става да командувате со воено возило опремено со тешки одбранбени одбранбени и пиштоли, задолжени да убиваат и пукаат напаѓачки непријатели, F16 и хеликоптери.

Напаѓачите се за тероризам, но вие сте испратени да ги уништите. Не плашете се - носите палто отпорно на куршуми. Скокни во непријателската база и направи совршени снимки за да ја завршиш својата мисија. Насочете брзо, удрете силно и не оставајте преживеани зад себе. Ривалот ќе се обиде да избега - собори ги пред да можат да се извлечат.

За време на играта, ќе се појават повеќе влезни млазни борци и хеликоптери F16 додека командантот на непријателот ги испраќа да ве уништат. Но, не дозволувајте тоа да ве спречи - уништете ги и елиминирајте ги сите воени непријатели додека преживувате сами. Завршете ја вашата должност со тоа што ќе ставите крај на овој терор еднаш засекогаш.

Heavy Turrets and Gunners се одликува со елегантен напреден радарски систем кој ви помага да ја насочите вашата цел кон цели, а истовремено да ги следите дојдовните закани од сите правци. Исто така, ќе имате пристап до тешки метални одбранбени и пушки поставени на воени возила, како и F16 и хеликоптери на располагање.

Снежната средина опкружена со планини додава дополнителен слој на предизвик бидејќи временските услови се студени што им отежнува на двете страни вклучени во овој конфликт! Но, со вашите хеви метални одбранбени и топџии при рака, ништо не ве спречува да ја завршите оваа мисија успешно!

За да играте Heavy Turrets & Gunners едноставно користете ја десната половина екран за да нишаните додека користите лева половина екран за да пукате! Доволно е лесно за секој кој сака забава исполнета со акција без да има премногу проблеми да започне!

Како заклучок, ако барате возбудлива игра што ќе ве стави под контрола на моќното оружје против опасните непријатели, тогаш не гледајте подалеку од Heavy Turret и Gunners: Defense Commander за iPhone. Со својот напреден радарски систем, тешки метални одбранбени и пушки, воени возила, F16 и хеликоптери на ваше располагање, ќе можете да се справите со секој предизвик што ќе ви се појави!

Целосни спецификации
Издавач Sikander Shah
Страница на издавачи
Датум на издавање 2020-07-31
Датум на додавање 2020-07-31
Категорија Игри
Под категорија Авантуристички игри
Верзија 1.2
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни