Christmas Messages Stickers - Maraquela Watercolor for iPhone

Christmas Messages Stickers - Maraquela Watercolor for iPhone

iOS / Leonor Rocio Alcala / 0 / Целосни спецификации
Опис

Дали барате уникатен и елегантен начин да ги испратите вашите Божиќни пораки оваа година? Не гледајте подалеку од налепниците за Божиќни пораки - Маракела акварел за iPhone! Овој пакет налепници вклучува над 15 прекрасни божиќни композиции со акварел со зборови и фрази кои имаат блескав изглед, правејќи ги вашите пораки да се издвојуваат од останатите.

Секоја од овие прекрасни композиции е претворена од висококвалитетни рачно насликани уметнички дела од талентираниот уметник Маракела. Со оваа апликација, можете да додадете допир на уметност на вашите празнични честитки и да ги направите навистина посебни.

Имајте предвид дека иако некои налепници се достапни бесплатно по преземањето на апликацијата, целосниот пристап до сите нив бара купување премиум пакет. Но, верувајте ни, вреди!

Ако ги сакате овие илустрации со акварел исто како и ние, не заборавајте да погледнете повеќе од работата на Маракела на maraquela.com или побарајте ја на etsy.com. Можете да ја следите и на Инстаграм на @maraquela_watercolor.

И ако барате уште повеќе налепници со акварел за да додадете во вашата колекција, проверете ги нашите други апликации во делот „Поврзани“.

Па зошто да се задоволите со здодевни текстуални пораки кога можете да додадете малку уметнички талент со налепниците за Божиќни пораки - акварел Маракела? Преземете сега и почнете да ширите празнично навивање со стил!

Целосни спецификации
Издавач Leonor Rocio Alcala
Страница на издавачи http://www.maraquela.com/
Датум на издавање 2020-07-31
Датум на додавање 2020-07-31
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни