Stickman Serial Killer for iPhone

Stickman Serial Killer for iPhone 1.0

Опис

Дали барате возбудлива и возбудлива игра која ќе ве држи на работ од вашето место? Не гледајте подалеку од Stickman Serial Killer за iPhone! Оваа игра е совршена за оние кои сакаат добар предизвик и уживаат да ги тестираат своите вештини во виртуелен свет.

Stickman Serial Killer е игра полна со акција која ве става во контрола на кликавиот ангел на смртта. Вашата мисија е да убиете семејство на фигури од стап додека подготвуваат вечера за Денот на благодарноста, сето тоа додека избегнуваат откривање и обезбедувајќи никој од нив да не избега. Со едноставна механика на игра, оваа игра е лесна за подигање, но тешко е да се совлада.

Графиките во Stickman Serial Killer се врвни, со живописни бои и детални анимации кои ги оживуваат фигурите на стапчињата. Ќе се чувствувате како да сте токму таму во собата со нив додека тие се занимаваат со нивниот секојдневен живот, целосно несвесни за опасноста што демне веднаш зад аголот.

Една од најдобрите работи за серискиот убиец на Stickman е неговата повторна репродукција. Со толку многу различни начини за пристап до секое ниво, можете да играте повеќе пати без да ви биде досадно. Експериментирајте со кликнување на сè на екранот додека не се случи нешто - кој знае какви изненадувања чекаат!

Но, бидете предупредени - ако некоја фигура на стап избега или види друг како е убиен, играта е завршена за вас! Затоа, бидете внимателни и внимавајте во секое време.

Севкупно, Stickman Serial Killer е одличен избор за сите кои бараат забавна и предизвикувачка игра која ќе ги забавува со часови. Без разлика дали сте нови за игри или искусен професионалец, овој наслов има што да им понуди на сите. Па зошто да чекаме? Преземете го денес и започнете со убивање!

Целосни спецификации
Издавач Elnora English
Страница на издавачи
Датум на издавање 2020-07-31
Датум на додавање 2020-07-31
Категорија Игри
Под категорија Авантуристички игри
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 5.1.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни