DVC Shop for iOS

DVC Shop for iOS 1.2

Опис

DVC Shop за iOS: врвна алатка за препродажба и изнајмување на Disney Vacation Club

Дали сте член на Disney Vacation Club што барате да купите или изнајмите имот за DVC? Или едноставно сте обожавател на сите нешта на Дизни, желни да бидете во тек со најновите вести и совети од најсреќното место на земјата? Не гледајте подалеку од DVC Shop за iOS, врвната алатка за сите ваши потреби за купување DVC.

Со апликацијата DVC Shop, можете брзо и лесно да ги филтрирате достапните огласи за да го најдете совршеното изнајмување или препродажба на DVC. Без разлика дали барате одредена локација на одморалиште, опсег на точки или опсег на цени, нашата апликација ви овозможува да ги приспособите критериумите за пребарување за да се осигурате дека ќе го најдете токму она што го барате.

Но, тоа не е се. Со приспособените функции за пребарување и известување на нашата апликација, можете да ги зачувате вашите омилени огласи и автоматски да добивате известувања за намалувања на цените. Исто така, ќе бидете меѓу првите што ќе дознаат за новите огласи што одговараат на вашите персонализирани критериуми благодарение на нашиот систем за известување за притискање.

На DVCShop.Com, разбираме дека купувањето за препродажба или изнајмување на DVC може да биде огромно. Затоа неуморно работевме со нашите партнери во Mouseless Media - внатрешен тим на дизајнери - како и со нашите експерти на Disney Vacation Club за да создадеме апликација која е лесна за употреба и функционална.

Нашата цел беше едноставна: да им обезбедиме на корисниците рационализирана алатка што го прави купувањето за препродажба или изнајмување на Disney Vacation Club, додека беспрекорно се вклопува во корисничкото искуство на секоја соодветна мобилна платформа.

И ние веруваме дека успеавме да го направиме токму тоа. Нашата апликација е супериорна во функционалноста во споредба со апликациите на другите конкуренти на пазарот денес, додека сè уште им обезбедува на корисниците интуитивен интерфејс што ќе сакаат да го користат одново време.

Значи, без разлика дали се работи за ажурирање на сите работи поврзани со Дизни или наоѓање на вашиот одмор од соништата дома далеку од дома преку еден од нашите многубројни достапни огласи - преземете DVC Shop денес!

Целосни спецификации
Издавач DVC Shop
Страница на издавачи https://dvcshop.com/
Датум на издавање 2020-04-29
Датум на додавање 2020-04-29
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Алатки за пребарување
Верзија 1.2
Барања за ОС iOS
Барања iOS 11.0 or later
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни