Ninja Boxer Punch Fighting 3D for iPhone

Ninja Boxer Punch Fighting 3D for iPhone

Опис

Изберете го вашиот главен борец со неговите/нејзините сопствени вештини и способности, побрзајте на бојното поле и потрудете се да ги победите сите ваши вешти ривали!

Чувствувајте се како древен воин - нинџа, самурај, муај тај боксер или таеквондо! Ослободете го вашиот бесконечен потенцијал, научете свој начин на борбена тактика и ќе бидете наградени со неверојатниот успех! Соочете се со непријателите користејќи различни боречки вештини како Muaythai, џудо, џиу-џицу, капоеира и друго, победи на сите дуели и забавувајте се!

Проверете четири различни начини на игра: еден режим, каде што треба успешно да поминете три борби со еден противник; режим на преживување, каде што вашата главна цел е да преживеете колку што е можно, борејќи се со различни ривали еден по еден; режим на обука, каде што можете да ги проверите вашите вештини и способности; и режим на скали, каде што треба да го победите секој непријател во серија!

Станете еден од овие супер вешти необични воини, борете се со другите и освојте го турнирот! Изберете го вашиот херој и поразете ги сите ваши ривали - подобрете ги своите вештини и само забавувајте се играјќи Ninja Boxer Punch Fighting 3D!

Карактеристики на Ninja Boxer Punch Fighting 3D:

Врвен симулатор за борба

Широк спектар на интересни ривали

Моќни напади и супер способности што се отклучуваат

Различни типови интересни борбени локации

Неверојатна 3D графика

Ако сте уморни од вообичаените симулатори за борба, тогаш оваа фантастична борбена игра е направена токму за вас! Влезете во атмосферата на прекрасната ориентална боречка вештина со Ninja Boxer Punch Fighting 3D!

Целосни спецификации
Издавач Evgeny Chaikin
Страница на издавачи https://www.facebook.com/Evgeny-Chaikin-298860547291649/
Датум на издавање 2020-08-05
Датум на додавање 2020-08-05
Категорија Игри
Под категорија Спортски игри
Верзија
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 8.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни