Bass Booster for iOS

Bass Booster for iOS 1.15

iOS / Dylan Companjen / 10 / Целосни спецификации
Опис

Засилувач на бас за iOS: Врвен музички плеер

Дали сте уморни од слушање музика на вашиот iPhone со просечен квалитет на звукот? Дали сакате да го подобрите вашето музичко искуство и да го однесете на следното ниво? Не гледајте подалеку од Bass Booster за iOS, врвниот сè-во-едно музички плеер кој ви дава целосна контрола врз подобрувањето на квалитетот на звукот на вашите омилени мелодии.

Bass Booster е софтвер за MP3 и аудио кој ви овозможува да репродуцирате музика директно од вашата iTunes библиотека или да преземате од вашата омилена услуга за облак. Со својот еквилајзер од 10 бендови, Bass Booster ви овозможува да го зајакнете басот или да го подобрите севкупниот квалитет на звукот на која било песна. Без разлика дали слушате рок, хип-хоп, класичен или кој било друг жанр, Bass Booster ве опфати.

Една од најдобрите карактеристики на Bass Booster е неговата способност да пристапува и да ги организира сите ваши музички датотеки на едно место. Можете да преземате песни од Dropbox, Google Drive, OneDrive, iCloud Drive, па дури и да префрлате датотеки преку Wi-Fi директно на вашиот iPhone. Апликацијата автоматски ги организира сите преземени песни во категории како што се името на изведувачот и насловот на албумот за лесна навигација.

Создавањето плејлисти никогаш не било полесно со интуитивниот интерфејс на Bass Booster. Можете да креирате сопствени листи за репродукција врз основа на расположение или жанр и да ги зачувате омилените за брз пристап подоцна. И ако поврзувањето со интернет е проблем додека патувате или патувате, не грижете се - Bass Booster нуди и офлајн режим за да можете да уживате во непречена репродукција без да се грижите за користењето податоци.

Но, чекајте - има уште! Покрај тоа што е целосно опремен музички плеер со поддршка за AirPlay (за да можете да пренесувате аудио безжично), Тајмер за спиење (тајмер за да се исклучи по одредено време) и Shuffle (така што пушта песни по случаен избор), бас Бустерите се опремени и со елегантен дизајн оптимизиран за уредите со iOS.

Како заклучок, ако барате апликација која ќе направи револуција во начинот на слушање музика на вашиот iPhone, тогаш не гледајте подалеку од Bass Booster за iOS. Со својот моќен еквилајзер, интерфејс кој е лесен за користење и широк опсег на функции, тој е врвниот музички плеер што ќе го подигне вашето слушање на следното ниво. Преземете го денес и почнете да уживате во вашите омилени мелодии како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Dylan Companjen
Страница на издавачи https://www.inmusicapp.com
Датум на издавање 2020-07-31
Датум на додавање 2020-07-31
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.15
Барања за ОС iOS
Барања iOS 10.0 and later
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10

Comments:

Најпопуларни