Safety Peeks for iPhone

Safety Peeks for iPhone

Опис

Safety Peeks е апликација која можеби ќе ви биде корисна кога одите на места во групи со ограничена интернет конекција. Тоа им овозможува на вашиот телефон да направи сензори за близина или далечина за да ѝ даде мир на вашата група доколку некој се тргне од видното поле.

Денешните паметни телефони можат да ги пренесат информациите од 70 метри до максимум 400 метри или повеќе. Значи, ако некој случајно оди далеку во друга насока, треба да можете да го пребарате кога ќе зрачат и приближно ја приближуваат нивната локација.

Емитувањето и скенирањето може да се направат со рачни копчиња за лизгање или можете да го одржувате активно преку режимот „Секогаш вклучен“. Овој режим ќе продолжи да скенира и да емитува во одредени интервали додека менито е активно.

Иако имајте предвид дека точноста на близината може да варира од телефон до телефон.

Функцијата „Секогаш вклучена“ исто така ќе бара од вас да се најавите со сметката на Apple, google или е-пошта бидејќи им овозможува на корисникот да додава повеќе информации на своите зраци во случај да биде покорисна со дополнителни информации што може да се преземат. На пример, ако купувате светилници HELDANDBELL за вашите миленици, возила, подвижни предмети или вашите постари лица, овие светилници може да бидат видливи за сите блиски и најавени сметки, што може да и помогне на заедницата да го следи уредот или телефонот за зраците.

Оваа апликација е бесплатна. Ако сметате дека ова е корисно, ве молиме поддржете нè со купување на нашите прилагодени уреди за зраци/светилник или контактирајте со нашиот тим за да соработуваме за пообемна употреба на функциите што ги нуди нашата апликација.

Слободно следете го нашиот канал за повеќе упатства за користење на апликацијата Safety Peeks. Можете да кликнете овде: https://youtu.be/aIdLDw47Dgc

Целосни спецификации
Издавач Badztech
Страница на издавачи
Датум на издавање 2020-08-06
Датум на додавање 2020-08-06
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за мапи
Верзија
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни