Instalador (Spanish)

Instalador (Spanish) 2.0.1

Опис

Instalador е моќен и разноврсен софтвер кој спаѓа во категоријата драјвери. Тоа е GNU/GPL мени за ЦД-а или ДВД-а што ви овозможува да извршувате апликации и да отворате или копирате датотеки според вашите барања. Со Instalador, секој запис во менито има поврзан краток опис со поддршка за HTML, што им олеснува на корисниците да разберат што прави секој запис.

Една од најзначајните предности на користењето на Instalador е неговата леснотија на користење. Додавањето или уредувањето на записите во менито е неверојатно лесно и може да се направи дури и откако ЦД-то ќе се запали. Ова значи дека можете да направите промени на вашиот инсталационен диск без да треба да започнете од нула.

Instalador исто така нуди широк спектар на функции што го прават да се издвојува од другите слични софтвери достапни на пазарот. На пример, тој поддржува повеќе јазици, што значи дека корисниците од различни делови на светот можат да го користат овој софтвер без никакви тешкотии.

Друга забележителна карактеристика на Instalador е неговата способност да креира менија за автоматско активирање за ЦД-а и ДВД-а. Оваа функција е корисна кога сакате да го дистрибуирате вашиот софтвер на физички медиуми како ЦД-а или ДВД-а.

Покрај овие карактеристики, Instalador нуди и одлична компатибилност со различни оперативни системи како што се Windows XP/Vista/7/8/10 (32-битни и 64-битни), Linux (x86/x64), Mac OS X (Intel) , FreeBSD (x86/x64), OpenBSD (x86/x64) и NetBSD (x86/x64).

Севкупно, ако барате доверливо и пријатно GNU/GPL мени за ЦД или ДВД со одлична компатибилност со различни оперативни системи, тогаш не гледајте подалеку од Instalador!

Целосни спецификации
Издавач eye7
Страница на издавачи http://instalador.no-ip.org
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2006-05-31
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за ЦД и ДВД
Верзија 2.0.1
Барања за ОС Windows 95, Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/2003 Server
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2811

Comments: