CD Start-It Lite

CD Start-It Lite 1.0.2

Windows / Applied Software Design / 7710 / Целосни спецификации
Опис

CD Start-It Lite: Крајниот креатор на CD-ROM-от за автоматско стартување

Дали ви е здодевно од рачно стартување на вашите презентации секогаш кога ќе вметнете ЦД во вашиот компјутер? Дали сакате да креирате ЦД-а за автоматско стартување со професионален изглед што ќе ги импресионираат вашите клиенти и колеги? Не гледајте подалеку од CD Start-It Lite, разноврсниот софтверски пакет што им овозможува на корисниците лесно да креираат CD-ROM-ови за автоматско стартување.

CD Start-It Lite е моќна алатка за секој кој треба да дистрибуира презентации, документи или други датотеки на ЦД-а. Со својот интуитивен интерфејс и приспособливи карактеристики, тој е совршено решение за бизниси, едукатори, тренери и секој друг што сака да остави траен впечаток со нивната содржина.

Што е CD Start-It Lite?

CD Start-Ite Lite е софтверски пакет дизајниран специјално за создавање ЦД-а за автоматско стартување. Тоа им овозможува на корисниците да наведат прилагодени поставки/функции за автоматско стартување кои потоа може да се снимат со користење на нивниот омилен софтвер за снимање на CD-R или CD-RW. Компјутерите со Microsoft Windows на кои им е овозможена поставката за автоматско репродукција автоматски ќе стартуваат презентации создадени со помош на CD Start-I од вашите ЦД-а.

Со својот кориснички интерфејс и моќните функции, создавањето презентација со автоматско стартување никогаш не било полесно. Без разлика дали креирате продажен терен за потенцијални клиенти или дистрибуирате материјали за обука на вработените, CD Start-It Lite има сè што ви треба за да влијаете.

Карактеристики на CD Start-It Lite

Екрани со прскање: импресионирајте ја вашата публика уште од самиот почеток со прилагодени екрани кои го прикажуваат вашиот бренд или порака.

Икони на диск: приспособете ја иконата на уредот што се прикажува во Windows Explorer кога некој ќе го вметне вашиот диск во својот компјутер.

Датотеки за автоматско стартување: Автоматски стартувајте која било датотека од дискот, вклучувајќи ги и презентациите на Microsoft PowerPoint, така што гледачите можат веднаш да започнат без да мора сами да се движат низ папките!

Приспособливи поставки: изберете од различни опции како што се избор на јазик и повеќе!

Едноставен интерфејс: Интуитивниот интерфејс им олеснува на корисниците на почетниците да создаваат ЦД-а со професионален изглед за автоматско стартување за неколку минути!

Придобивките од користењето на CD Start-It Lite

Заштедете време и напор - Нема повеќе рачно стартување презентации секогаш кога некој ќе вметне некој од вашите дискови во својот компјутер! Со вградени можности за автоматско стартување благодарение на приспособливите поставки/функции на нашиот софтверски пакет, како што се Splash Screens & Drive Icons - сите претходно поставени од ВАС - нема потреба од дополнителен напор на двата краја (вашиот ИЛИ нивниот).

Резултати со професионален изглед - импресионирајте ги потенцијалните клиенти или колеги со елегантни дизајни со приспособени екрани со прскање кои го прикажуваат ВАШИОТ бренд/порака; плус изберете од различни опции како што е изборот на јазик за секој да може да разбере што гледа/слуша!

Разновидни случаи за употреба - Без разлика дали дистрибуираме продажни места/материјали за обука/други датотеки преку физички медиуми (како ДВД-а) ИЛИ дигитални преземања (како USB-дискови), нашиот софтверски пакет го прави лесен и ефикасен секој чекор на патот!

Компатибилност низ уреди/платформи - Нашиот производ работи беспрекорно на сите главни оперативни системи/уреди, вклучително и Windows/Mac/Linux/iOS/Android/итн., обезбедувајќи максимална достапност меѓу целната публика ширум светот, без оглед на параметрите на уредот/платформата што ги користат лично/професионално/итн..

Заклучок:

Како заклучок, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе ви помогне брзо и ефикасно да креирате ЦД-а со автоматско стартување со професионален изглед - не гледајте подалеку од нашиот производ! Со своите приспособливи поставки/функции како Splash Screens & Drive Icons плус компатибилност на уредите/платформите ширум светот – едноставно нема подобар избор денес кога станува збор конкретно за овој сегмент на пазарот! Па зошто да чекаме? Испробајте го нашиот производ денес без ризик, делумно благодарение на нашата политика за гаранција за враќање пари од 30 дена!

Целосни спецификации
Издавач Applied Software Design
Страница на издавачи http://www.mycustomcd.com
Датум на издавање 2008-11-08
Датум на додавање 2006-06-15
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за ЦД и ДВД
Верзија 1.0.2
Барања за ОС Windows 95, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 95/98/NT/2000/XP/2003 Server/Vista
Цена Free to try
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 7710

Comments: