ScribeEC SA DVD/ CD Duplicator Standalone Systems

ScribeEC SA DVD/ CD Duplicator Standalone Systems 2.007n

Опис

Ако барате моќен и сигурен CD/DVD дупликатор, ScribeEC SA DVD/CD Duplicator самостојниот систем е одличен избор. Овој фирмвер ја обезбедува моќноста на автоматската индустриска опрема за производство на ЦД/ДВД дупликатор без да бара компјутер. Напојуван од вградениот оперативен систем Microsoft Windows XP, овој систем може да се скалира со 2, 4 или 6 ДВД/ЦД-дискови за да ги задоволи вашите потреби за производство на ЦД-дупликатор.

Со својот максимален капацитет на вретеното на дупликаторот од 600 дискови, овој самостоен систем може да работи со часови без надзор. Без разлика дали треба да дуплирате ЦД-а или ДВД-а за лична или професионална употреба, самостојниот систем за ДВД/ЦД-дупликатор ScribeEC SA ве покрива.

Клучни карактеристики:

- Автоматска индустриска опрема за производство на ЦД/ДВД дупликатор

- Не е потребен компјутер

- Овозможено од вграден оперативен систем Microsoft Windows XP

- Скалабилно со 2, 4 или 6 DVD/CD дискови

- Може да се конфигурира за да ги задоволи вашите потреби за производство на ЦД-дупликатор

- Максимален капацитет на вретеното до 600 дискови

Придобивки:

1. Лесен за користење: Самостојниот систем за дупликатор на DVD/CD ScribeEC SA е неверојатно лесен за употреба и не бара компјутер. Едноставно конфигурирајте го за да ги задоволи вашите потреби за дуплирање на ЦД/ДВД и оставете го да го направи останатото.

2. Умножување со голема брзина: со своите моќни хардверски и софтверски способности, овој самостоен систем може да дуплира ЦД-а и ДВД-а со голема брзина без да се загрози квалитетот.

3. Работење без надзор: Благодарение на неговиот голем капацитет на вретеното до 600 дискови, овој самостоен систем може да работи без надзор со часови во исто време - што го прави идеален за зафатени професионалци на кои им е потребна сигурна опрема за дуплирање што нема да ги изневери.

4. Дизајн што може да се скалира: Без разлика дали ви треба едноставно поставување со два погони или посложена конфигурација со шест погони, ScribeEC SA DVD/CD Duplicator самостојниот систем е целосно скалабилен - овозможувајќи ви да го приспособите според вашите специфични барања.

5. Издание за поправање грешки: Верзијата 2.007n доаѓа со поправени грешки кои обезбедуваат непречено функционирање на софтверот без никакви дефекти или грешки.

Заклучок:

Севкупно, ако барате ефикасен и сигурен начин за дуплирање на ЦД-а и ДВД-а без да се потпирате на решение засновано на компјутер, тогаш не гледајте подалеку од самостојниот систем за дупликатор на DVD/CD ScribeEC SA! Со своите моќни хардверски способности во комбинација со кориснички софтверски карактеристики како што се опциите за приспособливост, како и изданија за поправање грешки како што е верзијата 2.007n која обезбедува непречено функционирање во текот на употребата; никогаш немало полесен начин од сега!

Целосни спецификации
Издавач MF Digital
Страница на издавачи http://www.mfdigital.com/
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2006-07-12
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на матични плочи
Верзија 2.007n
Барања за ОС Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT, Windows 2000, Windows 3.x
Барања Windows (all), ScribeEC Standalone CD/DVD Duplication System
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 15541

Comments: