SonicFury Driver

SonicFury Driver 5.12.41

Опис

SonicFury Driver: Крајното решение за репродукција на аудио

Ако барате сигурен и ефикасен аудио драјвер, SonicFury Driver е совршен избор. Овој софтвер е дизајниран да го подобри вашето аудио искуство со обезбедување висококвалитетна репродукција на звук и поправка на вообичаените грешки што може да се појават кај вашите аудио уреди.

SonicFury Driver е софтвер за двигател кој овозможува правилно функционирање на звучната картичка на вашиот компјутер. Обезбедува поддршка за различни аудио формати, вклучувајќи MP3, WAV, WMA и многу повеќе. Со овој софтвер инсталиран на вашиот компјутер, можете да уживате во кристално чист квалитет на звук кога репродуцирате музика или гледате видеа.

Една од најзначајните придобивки на SonicFury Driver е неговата способност да ги поправа вообичаените грешки што може да се појават кај вашите аудио уреди. На пример, ова издание ја поправа грешката на миксерот за аудио IBM Via Voice што можеби предизвикува проблеми со репродукцијата на звукот на вашиот систем. Дополнително, стандардниот уред за репродукција на аудио сега овозможува PCDJ Phat да функционира правилно.

Друга одлична карактеристика на SonicFury Driver е неговата нова дијагностичка апликација SonicFury SoundCheck. Оваа апликација ви овозможува да го тестирате излезот на звукот на вашиот систем и да ги идентификувате сите проблеми што може да влијаат на неговата изведба. Со оваа алатка што ви стои на располагање, можете брзо да дијагностицирате и да ги поправите сите проблеми со излезот на звукот на вашиот систем.

Понатаму, SonicFury Driver сега нуди дигитален PCM од двата фоно приклучоци кога е поврзан со versajack. Оваа функција гарантира дека добивате висококвалитетен дигитален звук од сите поврзани уреди без губење на квалитетот или јасноста.

Поддршката за DOS е стандардно оневозможена во верзијата 5.12.4112 на SonicFury Driver со што се ослободуваат ресурси за корисниците на Windows на кои им се најпотребни! Ова значи побрзи перформанси и понепречено работење кога користите други апликации заедно со Sonic Fury!

Во заклучок:

Драјверот Sonic Fury е одличен избор доколку барате сигурно решение за сите аудио потреби на вашиот компјутер! Без разлика дали станува збор за поправање вообичаени грешки или за подобрување на севкупните перформанси - овој софтвер го покрива! Па зошто да чекаме? Преземете денес и почнете да уживате во кристално чистите звуци како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач VideoLogic
Страница на издавачи http://www.videologic.com/
Датум на издавање 2008-11-08
Датум на додавање 2006-07-18
Категорија Возачи
Под категорија Аудио драјвери
Верзија 5.12.41
Барања за ОС Windows, Windows Me, Windows 2000, Windows XP
Барања Windows Me/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 29463

Comments: