Turtle Beach Tahiti Install

Turtle Beach Tahiti Install 2.2 (02/18/97)

Windows / Turtle Beach Systems / 11481 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате сигурен и висококвалитетен драјвер за звучна картичка, тогаш Turtle Beach Tahiti Install е совршено решение за вас. Овој софтвер е дизајниран да го подобри вашето аудио искуство со тоа што ќе ви ги обезбеди најновите ажурирања и функции што ќе го подигнат квалитетот на звукот на следното ниво.

Turtle Beach Tahiti Install е софтвер за драјвери кој е специјално дизајниран за звучната картичка Тахити. На корисниците им овозможува лесен за користење интерфејс кој им овозможува да ги преземат и инсталираат сите потребни ажурирања и закрпи кои се потребни за непречено функционирање на нивната звучна картичка.

Една од клучните карактеристики на ова ажурирање на софтверот е неговиот нов patchbay. Оваа функција им овозможува на корисниците лесно да ги поврзат своите аудио уреди, како што се микрофони, слушалки или звучници, директно во звучната картичка на нивниот компјутер без да мора да користат дополнителни кабли или адаптери.

Друга одлична карактеристика вклучена во ова ажурирање е виртуелната поддршка за MPU-401. Оваа функција им овозможува на корисниците да ги поврзат уредите MIDI директно во звучната картичка на нивниот компјутер без да мора да користат надворешен хардвер или адаптери. Со виртуелна поддршка за MPU-401, корисниците можат лесно да креираат музички записи користејќи MIDI инструменти и други дигитални аудио алатки.

Конечно, Turtle Beach Tahiti Install вклучува и надворешна апликација за снимање која им овозможува на корисниците да снимаат висококвалитетен звук директно од звучната картичка на нивниот компјутер. Оваа апликација обезбедува напредни опции за снимање како што се филтри за намалување на шумот, еквилајзери и други ефекти кои може да се користат за уште повеќе да ги подобрат вашите снимки.

Генерално, ако барате сигурен и висококвалитетен софтвер за драјвери за вашата звучна картичка на Тахити, тогаш Turtle Beach Tahiti Install дефинитивно треба да биде на вашата листа на апликации што мора да ги имате. Со неговиот лесен за користење интерфејс и напредни функции како поддршка за patchbay, виртуелни опции за поврзување MPU-401 и можности за надворешно снимање – не е ни чудо зошто толку многу луѓе го избираат овој софтвер наместо другите на пазарот денес!

Целосни спецификации
Издавач Turtle Beach Systems
Страница на издавачи http://www.tbeach.com
Датум на издавање 2008-11-09
Датум на додавање 2006-07-28
Категорија Возачи
Под категорија Аудио драјвери
Верзија 2.2 (02/18/97)
Барања за ОС Windows, Windows 3.x
Барања Windows 3.x
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 11481

Comments: