Joyoshare UltFix

Joyoshare UltFix 2.2

Опис

Joyoshare UltFix iOS System Recovery е моќна и сигурна софтверска алатка дизајнирана да им помогне на корисниците да поправат различни проблеми поврзани со софтверот на нивните iOS уреди и Apple TV. Без разлика дали имате проблеми со вашиот iPhone, iPad, iPod touch или Apple TV, оваа разновидна алатка може да ви помогне да го вратите уредот и да работи за кратко време.

Една од клучните карактеристики на Joyoshare UltFix е неговата способност за слободен излез и влегување во режим за обновување со само еден клик. Ова значи дека ако вашиот уред е заглавен во режимот за обновување или треба да го внесете од која било причина, можете да го направите тоа брзо и лесно без да морате да поминувате низ сложени чекори или да ризикувате да изгубите какви било податоци.

Друга важна карактеристика на Joyoshare UltFix е неговата способност за поправка без загуби за вообичаени софтверски проблеми. Без разлика дали вашиот уред нема да се врати, има црн екран со тркало што се врти, GIF-датотеките не работат правилно или наидувате на грешка на iTunes 4013, оваа алатка може да помогне да се решат овие проблеми без да предизвика губење на податоци.

Joyoshare UltFix, исто така, може да се пофали со целосна компатибилност со сите модели на iDevice (вклучувајќи ја и најновата серија на iPhone 12), Apple TV и верзии на iOS. Ова значи дека без разлика каков тип на уред имате или на која верзија на iOS работи, оваа алатка ќе работи беспрекорно за да помогне во решавањето на сите проблеми.

Покрај основните функции за поправка, Joyoshare UltFix нуди и напредни опции како што се отклучување на iPhone без лозинка и iTunes. Оваа одлика е корисна ако ја заборавите лозинката или се најдете заклучени надвор од вашиот уред поради која било причина.

Генерално, Joyoshare UltFix е суштинска алатка за секој кој поседува уред со iOS или Apple TV. Со неговиот лесен за користење интерфејс и моќните способности за поправка, тој е совршено решение за брзо и ефикасно решавање на вообичаените проблеми поврзани со софтверот, истовремено обезбедувајќи дека нема загуба на податоци во текот на процесот.

Целосни спецификации
Издавач Joyoshare
Страница на издавачи https://www.joyoshare.com
Датум на издавање 2020-05-31
Датум на додавање 2020-05-31
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 2.2
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 30

Comments: