Aezowie Encryption Security Pro

Aezowie Encryption Security Pro 2020

Опис

Во денешното дигитално доба, безбедноста на нашите лични и професионални информации е од најголема важност. Со зголемениот број на сајбер закани и прекршувања на податоци, стана суштинско да ги заштитиме нашите чувствителни информации од неовластен пристап. Aezowie Encryption Security Pro (AES) е моќен безбедносен софтвер кој користи криптографија за да ги одржува вашите важни документи безбедни и безбедни.

Aezowie Encryption Security Pro е дизајниран за корисници на Windows кои сакаат да обезбедат доверливост и интегритет на нивните дигитални информации. Софтверот користи силна 448-битна шифрирање blowfish, што е еден од најбезбедните алгоритми за шифрирање достапни денес. Ова значи дека вашите датотеки се заштитени со клуч за кој би биле потребни милијарди години да се пробие користејќи методи на брутална сила.

Интерфејсот на AES Pro е лесен за користење и лесен за навигација, што го прави достапен и за почетниците и за напредните корисници. Можете лесно да ги криптирате или дешифрирате датотеките со само неколку кликања, без претходно да имате познавање за криптографијата или техниките за шифрирање.

Една од истакнатите карактеристики на AES Pro е неговата способност да испраќа безбедни е-пошта и прилози. Со оваа функција, можете да испраќате шифрирани е-пошта што содржат чувствителни информации без да се грижите дека ќе бидат пресретнати од хакери или други неовластени страни. Оваа функција исто така ви овозможува да ги шифрирате прилозите како што се слики, документи или кој било друг тип на датотека пред да ги испратите преку е-пошта.

Друга корисна карактеристика што ја нуди AES Pro е неговата способност да шифрира и дешифрира текстуални пораки покрај датотеките. Ова значи дека можете безбедно да комуницирате со другите преку апликации за разговор како WhatsApp или Facebook Messenger без да се грижите дали некој ќе ги пресретне вашите пораки.

AES Pro нуди и бесплатни доживотни ажурирања/надградби што гарантираат дека секогаш имате пристап до најновата верзија со сите нови функции додадени со текот на времето без дополнителни трошоци.

Зошто да изберете AES Pro?

1) Силно шифрирање Blowfish од 448 бити: Како што беше споменато претходно, AES Pro користи еден од најбезбедните алгоритми за шифрирање достапни денес, обезбедувајќи максимална заштита за вашите податоци.

2) Лесен за користење интерфејс: корисничкиот интерфејс му го олеснува на секого, без разлика дали е технолошки такт или не.

3) Испраќајте безбедни е-пошта и прилози: можете да испраќате шифрирани е-пошта што содржат чувствителни информации без да се грижите дека ќе бидат пресретнати од хакери.

4) Шифрирајте и дешифрирајте датотеки: Лесно шифрирајте/дешифрирајте ги датотеките на вашиот компјутер за да имаат пристап само овластени лица.

5) Шифрирајте и дешифрирајте текстуални пораки: безбедно комуницирајте преку апликации за разговор како WhatsApp или Facebook Messenger

6) Бесплатни доживотни ажурирања/надградби - секогаш бидете во тек со новите функции додадени со текот на времето без дополнителни трошоци

Севкупното Aezowie Encryption Security (AES) обезбедува одлично решение за оние кои бараат лесно за употреба, но моќно безбедносно софтверско решение на компјутерите со Windows. Тој нуди силна заштита од сајбер закани, истовремено обезбедувајќи мир на умот, знаејќи дека сите доверливи податоци остануваат безбедни од љубопитните очи на интернет! Користете го кодот efg5txe за време на наплатата, добијте PRO верзија бесплатно!

Целосни спецификации
Издавач FusionArts
Страница на издавачи http://fusionarts-surya.blogspot.com/
Датум на издавање 2020-05-31
Датум на додавање 2020-05-31
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за криптирање
Верзија 2020
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена $22.46
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments: