Flash Gallery Builder

Flash Gallery Builder 1.5

Опис

Flash Gallery Builder е моќен софтвер кој ви овозможува лесно да креирате прекрасни фото албуми и Flash галерии. Без разлика дали барате нов начин за прикажување на вашите дигитални фотографии или сакате безбеден начин да ги споделите онлајн, овој софтвер ве опфати.

Со својот интуитивен интерфејс и кориснички карактеристики, Flash Gallery Builder му олеснува на секој да создава фото албуми и галерии со професионален изглед за само неколку минути. Не ви се потребни никакви технички вештини или искуство во дизајнот – се што ви треба се вашите дигитални фотографии и овој софтвер.

Една од истакнатите карактеристики на Flash Gallery Builder е неговиот широк избор на интересни теми и шаблони. Без разлика дали сакате класичен изглед или нешто помодерно, има тема која ќе одговара на вашите потреби. И ако се чувствувате креативни, можете дури и да ги приспособите темите за да ги направите навистина уникатни.

Друга одлична карактеристика на Flash Gallery Builder се неговите четири режими на приказ: преглед на сликички, преглед со влечење, растегнување за да одговара на прозорецот и приказ на слајдови. Овие режими ви дозволуваат да изберете како вашата галерија ќе се прикажува на различни уреди и платформи – без разлика дали е на екранот на вашиот компјутер или на интернет.

Но, можеби најдоброто нешто за Flash Gallery Builder е колку е безбеден за споделување фотографии на интернет. За разлика од другите методи за споделување фотографии (како што се социјалните медиуми), овој софтвер ви овозможува да ја задржите целосната контрола врз тоа кој ги гледа вашите слики. Можете да ги заштитите вашите галерии со лозинка или дури и да поставите код за пристап за да можат да ги гледаат само овластени корисници.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за создавање прекрасни фото албуми и галерии, тогаш не гледајте подалеку од Flash Gallery Builder. Со својот широк избор на теми и шаблони, приспособливи опции и сигурносни можности за споделување – овој софтвер има сè што ви треба за да ги прикажете вашите дигитални фотографии со стил!

Целосни спецификации
Издавач PtShare
Страница на издавачи http://www.ptshare.com
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2006-10-28
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Теми
Верзија 1.5
Барања за ОС Windows 95, Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4046

Comments: