Hitware Popup Killer Lite

Hitware Popup Killer Lite 3.1.1

Windows / Giant Matrix / 51376 / Целосни спецификации
Опис

Hitware Popup Killer Lite е моќен безбедносен софтвер кој ви помага да се ослободите од несаканите pop-up и pop-under реклами. Работи во системската лента, тивко ги елиминира сите несакани реклами дури и пред да се појават и ги спречува да го украдат пропусниот опсег или да го заклучат вашиот прелистувач. Со Hitware Popup Killer Lite, можете да уживате во беспрекорно прелистување без никакви прекини.

Програмот е дизајниран да биде лесен за користење и лесен за користење. Не ви треба никакво техничко знаење или експертиза за да го користите. Едноставно инсталирајте го софтверот на вашиот компјутер и тој веднаш ќе почне да работи. Програмата исто така доаѓа со приспособливи поставки кои ви дозволуваат да изберете како сакате да работи.

Една од најдобрите карактеристики на Hitware Popup Killer Lite е неговата способност да ви помогне да се ослободите од досадните скокачки реклами базирани на IP пораки. Овие скокачки прозорци ја злоупотребуваат услугата Messenger, која е наменета да испраќа текстуални пораки преку мрежа користејќи ја IP адресата на компјутерот. Тие можат да се појават како дијалог прозорец на вашата работна површина ако ја имате овозможена услугата Messenger и не користите заштитен ѕид.

Hitware Popup Killer Lite ќе го прикаже моменталниот статус на услугата Messenger и ќе ви овозможи да ја вклучите или исклучите услугата со едноставен клик. Оваа функција осигурува дека вашиот компјутер останува безбеден од потенцијални закани од овие типови скокачки прозорци.

Друга одлична карактеристика на Hitware Popup Killer Lite е неговиот систем за известување. Можете да изберете да бидете известени преку икона за анимирана фиока и/или звук секогаш кога ќе се затвори скокачки прозорец. Оваа одлика гарантира дека секогаш сте свесни кога рекламата е блокирана, што ви дава спокојство додека прелистувате онлајн.

Генерално, Hitware Popup Killer Lite е одличен безбедносен софтвер за секој кој сака да ужива во непречено прелистување без да биде бомбардиран од досадни реклами. Неговиот кориснички интерфејс, приспособливите поставки и моќните карактеристики ја прават една од најдобрите достапни опции во својата категорија.

Клучни карактеристики:

- Интелигентен pop-up-и pop-up-ad-убиец

- Спречува несакани реклами од кражба на пропусниот опсег или заклучување на вашиот прелистувач

- Помага да се ослободите од досадните скокачки реклами на Messenger базирани на IP

- Го прикажува моменталниот статус на услугата Messenger и ви овозможува да ја овозможите или оневозможите со едноставен клик

- Систем за известување што ве предупредува секогаш кога ќе се затвори скокачки прозорец

Системски барања:

Hitware Popup Killer Lite бара оперативни системи Windows 2000/XP/Vista/7/8/10 со најмалку 256MB RAM инсталирана на вашиот компјутер.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате сигурен безбедносен софтвер кој помага да се елиминираат несаканите реклами додека прелистувате онлајн, тогаш не гледајте подалеку од Hitware Popup Killer Lite! Неговите интелигентни можности за блокирање реклами гарантираат дека вашето искуство со прелистување останува непречено, додека ги држи настрана потенцијалните закани! Па зошто да чекаме? Преземете го овој неверојатен софтвер денес!

Преглед

Овој бесплатен блокирач на скокачки прозорци се грижи за својот бизнис, но испушта неколку вообичаени поволности што се наоѓаат во слични апликации. Комплетот функции на Hitware Popup Killer Lite е прилично анемичен. Можете да изберете да дозволите скокачки прозорци од одредени сајтови со рачно додавање на нивните URL-адреси на белата листа, но тоа не можете да го направите преку брза комбинација на копчињата со брзи копчиња. Исто така, иако апликацијата може да ве предупреди за блокирани реклами со репродукција на звук или трепкање во лентата со задачи, нема да најдете датотека за евиденција за прегледување на список со елиминирани скокачки прозорци. Програмата лесно се справува со речиси сите стандардни скокачки прозорци, иако не може да ги спушти Flash или банер рекламите. Сепак, бидејќи перформансите на оваа апликација се претежно добри и не чини ништо, можеме да видиме како ќе биде атрактивна опција за веб сурферите на кои им треба само блокирач на скокачки прозорци и ништо друго.

Целосни спецификации
Издавач Giant Matrix
Страница на издавачи http://www.giantmatrix.com
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2007-03-20
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за блокирање скокачки прозорци
Верзија 3.1.1
Барања за ОС Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98/Me/NT/2000/XP/2003 Server/Vista
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 51376

Comments: