Duplicate Music Finder Free

Duplicate Music Finder Free 2.7

Опис

Duplicate Music Finder Free е моќен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува лесно да најдете и отстранувате дупликат музички датотеки од вашиот компјутер. Оваа мала, но многу корисна алатка е особено корисна за љубителите на музика кои имаат гигабајти музика складирана на нивниот компјутер. Со оваа програма, можете брзо и лесно да се ослободите од дупликат песни кои не само што заземаат вреден простор на дискот, туку и ја натрупуваат вашата музичка колекција, што ја прави збунувачка.

Програмата има многу едноставен интерфејс, што го прави лесен за користење дури и за не-специјалисти и почетници корисници на компјутери. Со Duplicate Music Finder Free, можете да пребарувате дупликати на аудио датотеки врз основа на различни критериуми како што се наслов на песната, име на изведувач, име на албум и друго. Можете исто така да пребарувате за дупликат музички датотеки со иста големина или екстензија.

Една од најзначајните предности на Duplicate Music Finder Free е неговата брзина. Рачното пребарување на дупликат песни може да потрае цел ден или повеќе во зависност од големината на вашата музичка колекција. Сепак, со напредните алгоритми на овој софтвер и ефикасната технологија за скенирање, можете да ги најдете сите дупликати за само неколку минути.

Друга одлична карактеристика на Duplicate Music Finder Free е неговата безбедност. Програмата нема да отстрани никакви датотеки без команда или дозвола од корисникот. Ова значи дека не треба да се грижите за случајно бришење важни датотеки додека се обидувате да ја исчистите вашата музичка библиотека.

Генерално, Duplicate Music Finder Free е одлична алатка за секој што сака да ја одржува својата музичка колекција организирана и ослободена од преполни дупликати. Без разлика дали сте професионален диџеј или само некој кој сака да слуша музика на својот компјутер или мобилен уред - овој софтвер ќе помогне да се олесни управувањето со вашата дигитална библиотека.

Клучни карактеристики:

1) Лесен за користење интерфејс

2) Технологија за брзо скенирање

3) Пребарување по различни критериуми (наслов на песна/уметник/албум)

4) Безбеден процес на отстранување

5) Заштедува простор на дискот

Системски барања:

- Windows 10/8/7/Vista/XP (32-битни и 64-битни)

- Минимум 512 MB RAM

- 50 MB слободен простор на хард дискот

Заклучок:

Како заклучок, ако барате ефикасен начин за управување со вашата дигитална аудио библиотека - не гледајте подалеку од Duplicate Music Finder Free! Овој моќен софтвер за MP3 и аудио нуди технологија за брзо скенирање комбинирана со функции што се лесни за употреба кои го олеснуваат наоѓањето и отстранувањето дупликат песни! Па зошто да чекаме? Преземете го Duplicate Music Finder бесплатно денес и почнете да уживате во сите придобивки што ги нуди!

Целосни спецификации
Издавач Orderprog
Страница на издавачи http://orderprog.com
Датум на издавање 2020-09-09
Датум на додавање 2020-09-09
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 2.7
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 182

Comments: