Win-X-Move

Win-X-Move 1.1

Опис

Win-X-Move: The Ultimate Window Manipulation Tool

Дали сте уморни од мачниот процес на преместување и промена на големината на прозорците на вашиот MS-Windows компјутер? Дали сакате да има полесен начин за управување со просторот на вашата работна површина? Не гледајте подалеку од Win-X-Move, врвната алатка за манипулација со прозорци.

Со Win-X-Move, можете лесно да преместувате и менувате големина на прозорците со само неколку кликања. Нема повеќе да се мачите да го пронајдете вистинското место за кликнување и влечење - едноставно држете го копчето alt и влечете со левото копче на глувчето за да преместите прозорец или користете го десното копче на глувчето за да ја промените големината. Тоа е толку лесно!

Но, Win-X-Move не е само олеснување на манипулацијата со прозорците - тој нуди и низа опции за прилагодување кои ви дозволуваат да ја прилагодите програмата на вашите специфични потреби. Можете да изберете кои копчиња за модификатори (како што се alt или ctrl) се користат за поместување и промена на големината, да ја прилагодите чувствителноста на копчињата на глувчето, па дури и да поставите копчиња за брз пристап.

И ако сте загрижени за проблеми со компатибилноста со други програми или игри, немојте да бидете – Win-X-Move е дизајниран да работи беспрекорно со сите апликации на MS-Windows. Без разлика дали користите Microsoft Office или ја играте вашата омилена игра, Win-X-Move ќе го олесни управувањето со Windows.

Па зошто да чекаме? Преземете Win-X-Move денес и искусете ги врвните алатки за манипулација со прозорци. Кажете им збогум на фрустрацијата и здраво за продуктивноста!

Целосни спецификации
Издавач Win-X-Move
Страница на издавачи http://sourceforge.net/projects/winxmove/
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2007-06-27
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Уредници на теми и алатки
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows, Windows 2000, Windows XP
Барања Windows 2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6990

Comments: