System Start Manage

System Start Manage 1.2

Windows / XQSJ Software / 3989 / Целосни спецификации
Опис

Управување со стартување на системот: Алатката за управување со ултимативен стартер на системот и стартување

Дали сте уморни да чекате да се вклучи компјутерот? Дали сакате лесно и ефикасно да управувате со ставките за стартување на вашиот систем? Не гледајте подалеку од System Start Manage, врвната алатка за управување со стартување на системот и стартување.

Со System Start Manage, можете лесно да ги најдете и отстраните ставките за стартување на системот што го забавуваат времето на подигање на вашиот компјутер. Нашиот прекрасен кориснички интерфејс го олеснува навигацијата низ сите ваши ставки за стартување, за да можете брзо да препознаете кои од нив предизвикуваат проблеми.

Но, тоа не е сè – нудиме и опција за рестартирање по промената на сите поставки, за да можете веднаш да ги видите ефектите од вашите промени. И ако сакате да додадете нови ставки во вашата група за стартување, тоа е исто толку лесно – едноставно кликнете „Додај“ и внесете ги потребните информации.

Една од најдобрите карактеристики на System Start Manage се нашите детални информации за секоја ставка за стартување. Ќе можете да видите што точно прави секоја ставка, за да можете да донесувате информирани одлуки кои да ги задржите или отстраните.

И со нашата категорија заштитници на екран и тапети, нудиме уште повеќе опции за прилагодување на вашиот компјутер. Изберете од широкиот избор на скринсејвери и позадини што ќе направат вашата работна површина да изгледа неверојатно.

Па зошто да чекаме? Преземете го System Start Manage денес и преземете ја контролата над времето на подигање на вашиот систем. Со нашите моќни алатки и интуитивен интерфејс, управувањето со вашиот систем никогаш не било полесно!

Целосни спецификации
Издавач XQSJ Software
Страница на издавачи http://www.xqsj.net
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2007-07-18
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Екрани за најавување
Верзија 1.2
Барања за ОС Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98/Me/NT/2000/XP/2003 Server/Vista
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3989

Comments: