SpamIntelligence for Outlook

SpamIntelligence for Outlook 1.2

Опис

SpamIntelligence за Outlook: Крајното решение за заштита од спам и вируси

Дали сте уморни од примање спам-пораки во вашето сандаче? Дали сакате да го заштитите вашиот компјутер од вируси кои можат да му наштетат на вашиот систем? Ако е така, тогаш SpamIntelligence за Outlook е совршено решение за вас. Овој софтвер обединува две моќни алатки, SpamAssassin 3.0 и Clam AntiVirus, за да обезбеди сеопфатна заштита од спам и вируси.

SpamIntelligence е бесплатен софтвер кој обезбедува автоматски ажурирања на дневна основа. Ова осигурува дека дефинициите за вируси и спам се секогаш ажурирани, обезбедувајќи максимална заштита од нови закани. Со овој софтвер инсталиран на вашиот компјутер, можете да бидете сигурни дека вашето сандаче ќе биде ослободено од несакани е-пошта.

Една од најдосадните работи за спам-мејловите се постојаните известувања што ги генерираат. Со SpamIntelligence, овој проблем е решен бидејќи ги запира известувањата за нови пошта за спам пораки. Ова значи дека нема да ве вознемируваат несакани е-пошта додека работите на важни задачи.

Друга одлична карактеристика на SpamIntelligence е неговата способност да ги сокрие сивите ставки во сметките на IMAP. Ова го олеснува управувањето со вашето сандаче бидејќи ќе се прикажуваат само релевантни пораки.

SpamIntelligence целосно поддржува сметки POP3, IMAP, Exchange и Hotmail/MSN. Ова значи дека без разлика кој давател на услуги за е-пошта го користите; овој софтвер ќе работи беспрекорно со него.

Верзијата 1.2 на SpamIntelligence е првото издание под лиценцата GNU GPL што значи дека е софтвер со отворен код достапен за секој да го користи без никакви ограничувања или такси.

Како заклучок, ако барате ефикасно решение за да се заштитите од спам и вируси додека користите Outlook, тогаш не гледајте подалеку од SpamIntelligence! Лесниот за користење интерфејс во комбинација со моќни функции го прави суштинска алатка за секој кој сака чисто сандаче без никакви проблеми или грижи за безбедносни закани!

Целосни спецификации
Издавач Fat Orange
Страница на издавачи http://www.fatorange.com
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2007-08-20
Категорија Комуникации
Под категорија Филтри за несакана пошта
Верзија 1.2
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98/Me/NT/2000/XP, Outlook 2000
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8524

Comments: