vqME AntiSpam

vqME AntiSpam 4.5

Опис

Дали сте уморни од примање спам-пораки кои го затнуваат вашето сандаче и го ставаат вашиот компјутер во ризик? Не гледајте подалеку од vqME AntiSpam, врвното решение за блокирање на спам и опасни е-пошта што содржат вируси, шпионски софтвер и шеми за кражба на идентитет.

За разлика од традиционалните филтри за спам кои се потпираат на застарени алгоритми за да ги идентификуваат несаканите пораки, vqME AntiSpam користи комплетен пакет на софтверски технологии против спам за да ги блокира тројанските закани дури и пред тие да влезат во вашиот компјутер или мрежа. Со заштита за сите вообичаени клиенти и сервери за е-пошта - вклучувајќи Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Eudora, IncrediMail, Thunderbird, Opera-M2, Pegasus - MS Exchange, Domino, Sendmail, Qmail Postfix, Vircom и Imail - можете да бидете сигурни дека вашата е-пошта е безбедна од штета.

Но, она што го издвојува vqME AntiSpam од другите решенија против спам се неговите уникатни безбедносни карактеристики за е-пошта. SurfMatch автоматски се прилагодува на вашите лични навики за е-пошта за да се осигура дека само легитимните пораки ќе стигнат до вашето сандаче. И со технологијата SmartSubject што ја анализира содржината на секоја порака во реално време, можете да бидете сигурни дека сите сомнителни е-пошта ќе бидат означени пред да предизвикаат каква било штета.

И сега со верзијата 4.5, vqME AntiSpam поддржува Windows Vista со Windows Mail и вклучува SurfMatch приклучок за Mozilla Firefox. Значи, без разлика дали го користите најновиот оперативен систем или постара верзија на Windows, можете да уживате во целосна заштита од спам и други закани преку Интернет.

Не дозволувајте несаканите е-пошта да го преземат вашето сандаче или да го изложат на ризик вашиот компјутер. Изберете vqME AntiSpam денес и искусете ја врвната безбедност на е-пошта!

Целосни спецификации
Издавач Vanquish
Страница на издавачи http://www.vanquish.com
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2007-09-03
Категорија Комуникации
Под категорија Филтри за несакана пошта
Верзија 4.5
Барања за ОС Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98/Me/NT/2000/XP/Vista
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 41410

Comments: