Access 2000 Sample: Database of Sample Forms

Access 2000 Sample: Database of Sample Forms 1

Опис

Примерок за пристап до 2000: База на податоци на формулари за примероци е моќна алатка за програмери која им обезбедува на корисниците широк избор на примероци од формулари за корисници за да им помогне да извршуваат различни задачи. Овој софтвер е дизајниран да работи со Microsoft Access 2000 и нуди широк опсег на функции што го прават суштинска алатка за програмерите.

Со Access 2000 Sample: База на податоци за примероци форми, корисниците можат лесно да креираат сопствени обрасци и извештаи за нивните бази на податоци. Софтверот доаѓа со разновидни претходно изградени шаблони кои можат да се приспособат за да задоволат специфични потреби. Овие шаблони вклучуваат формулари за внесување податоци, извештаи за анализа на податоци и многу повеќе.

Една од клучните придобивки од користењето на Access 2000 Sample: База на податоци на примероци форми е нејзината способност да демонстрира како да се извршуваат сложени задачи во Microsoft Access. На пример, софтверот обезбедува примероци од формулари за корисници кои покажуваат како да се внесат подзбировите од подформите во главни форми. Исто така, покажува како да се оневозможат ставките на командната лента и другите напредни функции.

Софтверот е лесен за користење и доаѓа со едноставен интерфејс што им олеснува на програмерите почетници брзо да започнат. Корисниците можат едноставно да го изберат шаблонот што го сакаат од списокот обезбеден од софтверот и да го прилагодат по потреба.

Дополнително, Примерокот за Access 2000: База на податоци на формулари за примероци нуди одлична компатибилност со други производи на Microsoft Office, како што се Excel и Word. Ова значи дека корисниците можат лесно да увезуваат податоци од овие апликации во нивните бази на податоци или да извезуваат податоци од нивните бази на податоци во овие апликации.

Севкупно, ако барате моќна алатка за програмери која ви овозможува пристап до широк избор на примероци на формулари за корисници, тогаш Примерок за пристап 2000: База на податоци на формулари за примероци дефинитивно вреди да се размисли. Со својот широк опсег на функции и леснотијата на користење, овој софтвер ќе ви помогне да ги подигнете вашите развојни проекти до нови височини!

Целосни спецификации
Издавач Microsoft
Страница на издавачи http://www.microsoft.com/
Датум на издавање 2008-12-05
Датум на додавање 2007-09-20
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Упатства за програмери
Верзија 1
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98/Me/NT/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1297

Comments: