Excel 2003 Sample: Microsoft Office System Inside Out

Excel 2003 Sample: Microsoft Office System Inside Out 1

Опис

Примерок на Excel 2003: Microsoft Office System Inside Out е моќна алатка за развивачи која содржи примероци на датотеки што ги придружуваат написите извадени од книгата Microsoft Office System Inside Out од Мајкл Ј. Јанг и Мајкл Халворсон. Овој софтвер е дизајниран да им помогне на програмерите и ИТ професионалците да научат како ефективно да го користат Excel 2003 и обезбедува широк опсег на функции и способности што го прават суштинска алатка за секој што работи со оваа популарна апликација за табеларни пресметки.

Една од клучните придобивки на Excel 2003 Sample: Microsoft Office System Inside Out е неговата способност да им обезбеди на корисниците сеопфатен сет на примероци датотеки што може да се користат за истражување на различни аспекти на Excel 2003. Овие примероци датотеки се дизајнирани да им помогнат на корисниците да разберат како различни функции функционираат и тие обезбедуваат вредни сознанија за најдобрите практики за користење на Excel во сценарија од реалниот свет.

Покрај својата обемна библиотека со примероци на датотеки, Excel 2003 Sample: Microsoft Office System Inside Out, исто така, вклучува голем број моќни алатки и алатки кои можат да им помогнат на програмерите да ги насочат своите работни процеси и да ја подобрат нивната продуктивност. На пример, овој софтвер вклучува напредни алатки за дебагирање кои им овозможуваат на програмерите брзо да ги идентификуваат и поправат грешките во нивниот код, како и софистицирани алатки за профилирање кои им овозможуваат да ги оптимизираат перформансите на нивните апликации.

Друга клучна карактеристика на Excel 2003 Sample: Microsoft Office System Inside Out е неговата поддршка за широк опсег на програмски јазици, вклучувајќи Visual Basic за апликации (VBA), C++, C#, Java, Python, Ruby on Rails, PHP, Perl, JavaScript , HTML/CSS/JSX/TSX/JSON/XML/XSLT/XPath/XQuery/SVG/DOM/SAX/WSDL/WADL/RDFa/Turtle/N-Triples/TriG/N-Quads/RDF/XML/OData/AtomPub /SPARQL/Jena/Fuseki/Virtuozo/MongoDB/CouchDB/Cassandra/Hadoop/Hive/Pig/Mahout/Lucene/Solr/Elasticsearch/Kibana/Grafana/Prometheus/OpenAPI/Swagger/OAuth2/OpenIDJJ/OpenAPI/Swagger/OAuth2/OpenIDJJ/ JWK/JWA/PKI/DNSSEC/TLS/SSL/IPsec/IKEv2/L2TP/IPsec/PPTP/IPsec/OpenVPN/IoT протоколи (MQTT CoAP AMQP DDS OPC UA) итн., што го прави идеален избор за програмери кои работат со повеќе програмски јазици или на кои им е потребна флексибилност при развивање сложени апликации.

Генерално, ако барате моќна алатка за развивачи што може да ви помогне да го извлечете максимумот од Excel 2003, а истовремено да ја подобрите вашата продуктивност и да ги рационализирате процесите на работниот тек, тогаш не гледајте подалеку од Excel 2003 Пример: Microsoft Office System Inside Out. Со својата обемна библиотека со примероци на датотеки во комбинација со напредни алатки за дебагирање и поддршка за повеќе програмски јазици, овој софтвер има сè што ви треба за да ги подигне вашите развојни вештини на следното ниво!

Целосни спецификации
Издавач Microsoft
Страница на издавачи http://www.microsoft.com/
Датум на издавање 2008-12-05
Датум на додавање 2007-10-10
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Упатства за програмери
Верзија 1
Барања за ОС Windows, Windows 2000, Windows XP
Барања Windows 2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1376

Comments: