ZIP Self Extractor Maker

ZIP Self Extractor Maker 1.0

Опис

ZIP Self Extractor Maker - Креирајте самоизвлекувачки ZIP извршни датотеки со леснотија

Дали сте уморни од тоа да морате да ги одделувате датотеките пред да ги компресирате и дистрибуирате? Дали сакате едноставно и лесно за користење решение за креирање ZIP-датотеки кои самостојно се вадат? Не гледајте подалеку од ZIP Self Extractor Maker.

Овој моќен комунален софтвер ви овозможува брзо и лесно да креирате извршни датотеки ZIP кои се самоизвлекуваат. Со многу достапни опции, можете да ја приспособите вашата датотека за самоизвлекување за да ги задоволи вашите специфични потреби.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е способноста да се специфицираат команди кои ќе работат пред и по процесот на zip. Ова значи дека можете да ги автоматизирате задачите како што се правење резервни копии на податоци или скенирање на вируси, заштедувајќи време и напор на долг рок.

Дополнително, можете да ги приспособите корисничкиот интерфејс, иконата и пораките за вашата датотека што самостојно се вади. Ова ви овозможува да креирате пакет со професионален изглед кој е прилагоден специјално за вашата публика.

Безбедноста е исто така главен приоритет со ZIP Self Extractor Maker. Можете да ја заштитите вашата датотека што самостојно се вади со лозинка или да ја шифрирате користејќи го алгоритамот за шифрирање Triple DES. Ова осигурува дека само овластени корисници имаат пристап до вашите чувствителни податоци.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е можноста да поставите специфичен отпакувачки директориум користејќи специјални папки како што се папката на работната површина или папката со програмски податоци. Можете исто така да изберете дали или не да барате администраторски права при автоматско отпакување на датотеките.

Создавањето кратенки и за датотеки и за URL-адреси никогаш не било полесно благодарение на интуитивниот интерфејс за влечење и спуштање на овој софтвер. И ако ви треба поддршка на друг јазик, не грижете се - ZIP Self Extractor Maker поддржува локализација на 39 различни јазици!

Без разлика дали креирате целосно нова ZIP-датотека или конвертирате постоечка во извршна датотека што самостојно се вади, оваа разновидна алатка има сè што е потребно за ефикасно компресија и дистрибуција на големи количини на податоци без никаква мака!

Клучни карактеристики:

- Лесен за користење интерфејс

- Достапни се многу опции

- Наведете команди пред/по процесот на zip

- Прилагодете го корисничкиот интерфејс/икона/пораки

- Заштита со лозинка и троен DES алгоритам за шифрирање

- Поставете специфичен директориум за отпакување користејќи специјални папки (папка на работната површина/папка со податоци за програми)

- Отпакувајте автоматски и побарајте администраторски права кога е потребно

- Лесно креирајте кратенки

- Поддржува влечење и спуштање

- Повеќејазична поддршка (преведена на 39 различни јазици)

Заклучок:

Ако барате лесно за користење решение за создавање на извршни датотеки ZIP кои се самоизвлекуваат со многу достапни опции, тогаш не гледајте подалеку од Zip Self Extractor Maker! Со својот интуитивен интерфејс за влечење и спуштање, заедно со моќни функции како заштита со лозинка и алгоритам за шифрирање Triple DES, заедно со повеќејазична поддршка, го прават единствениот софтвер за комунални услуги што се нуди денес!

Целосни спецификации
Издавач 4dots Software
Страница на издавачи http://www.4dots-software.com/
Датум на издавање 2020-06-01
Датум на додавање 2020-06-01
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања .Net Framework 2.0
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 4

Comments: