Beep

Beep 1.1

Опис

Beep е едноставен, но моќен софтвер кој ви овозможува да ги контролирате звуците на вашиот компјутер. Ако сте некој кој смета дека овие звуци се досадни или оттргнуваат, тогаш Beep е совршеното решение за вас. Со само еден клик, можете да ги исклучите сите звуци на вашиот компјутер и да уживате во помирно компјутерско искуство.

Beep спаѓа во категоријата драјвери, што значи дека е дизајниран да работи со хардверот и софтверот на вашиот компјутер за да обезбеди оптимални перформанси. Компатибилен е со сите верзии на оперативните системи на Windows и бара минимални системски ресурси за да работи непречено.

Една од најдобрите работи за Beep е неговата едноставност. Програмата има кориснички интерфејс што го олеснува користењето за секој, без оглед на нивната техничка експертиза. Не ви требаат посебни вештини или знаење за да го инсталирате или ракувате со Beep - едноставно преземете го од нашата веб-локација и следете ги дадените упатства.

Откако ќе се инсталира, Beep работи во заднина и автоматски ги детектира сите звучни звуци на вашиот компјутер. Потоа можете да изберете дали целосно да ги исклучите или да ги задржите вклучени за одредени апликации или програми.

Друга одлична карактеристика на Beep е неговата разновидност. Програмата ви овозможува да ги приспособите поставките врз основа на вашите преференции за да можете да ја прилагодите според вашите потреби. На пример, ако има одредени програми каде сакате звучните сигнали да бидат овозможени додека други треба да се оневозможат, тогаш Beep ви овозможува да го направите ова лесно.

Верзијата 1.1 вклучува неодредени ажурирања што значи дека има некои подобрувања од нејзиното првично објавување, но овие промени не се специфицирани од развивачот.

Како заклучок, ако досадните звучни звуци ве излудуваат додека го користите вашиот компјутер, тогаш не гледајте подалеку од Бип! Овој едноставен, но ефикасен софтвер ќе помогне да се осигураме дека тие досадни звуци никогаш повеќе не се мачат!

Целосни спецификации
Издавач Metaferia
Страница на издавачи http://www.ethiopuzzles.com
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2007-12-04
Категорија Возачи
Под категорија Аудио драјвери
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows 2000, Windows Vista, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows Me/NT/2000/XP/2003 Server/Vista
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1680

Comments: