Vistaluna Basic

Vistaluna Basic 1

Опис

Vistaluna Basic е софтвер кој го менува изгледот на вашиот Windows оперативен систем, па ќе наликува на најновиот оперативен систем на Microsoft, Windows Vista. Овој софтвер е категоризиран под Screensavers & Wallpaper и е достапен за преземање на CNET Download.com.

Ако сте некој кој сака да го приспособува својот десктоп и да му дава нов изглед одвреме-навреме, Vistaluna Basic е совршен софтвер за вас. Со овој софтвер, можете да го трансформирате вашиот стар десктоп во модерен со само неколку кликања.

Првото нешто што ви привлекува внимание кога го инсталирате Vistaluna Basic е неговиот елегантен интерфејс. Самиот процес на инсталација е јасен и лесен за следење. Откако ќе се инсталира, софтверот автоматски ќе ја примени темата Luna на вашиот десктоп.

Темата Луна првпат беше претставена во Windows XP, но стана попопуларна со објавувањето на Windows Vista. Се одликува со сина шема на бои со заоблени рабови на прозорците и копчињата. Темата вклучува и нови икони кои одговараат на целокупниот јазик за дизајн.

Со Vistaluna Basic, ги добивате сите овие функции без да мора да го надградувате вашиот оперативен систем или да купувате скапи алатки за прилагодување. Најдобриот дел за овој софтвер е тоа што е потполно бесплатен!

Освен што го менува визуелниот изглед на вашата работна површина, Vistaluna Basic доаѓа и со некои дополнителни функции како што се скринсејвери и тапети. Можете да изберете од различни скринсејвери како меурчиња или аквариуми или да изберете од различни позадини што одговараат на темата Луна.

Едно нешто што вреди да се спомене за Vistaluna Basic е неговата компатибилност со различни верзии на Windows OS. Без разлика дали користите Windows 7 или 10, овој софтвер работи беспрекорно на сите платформи без никакви грешки или грешки.

Во однос на перформансите, Vistaluna Basic не троши многу меморија или ресурси на процесорот, што значи дека нема да го забави вашиот компјутер дури и ако имате повеќе апликации кои работат истовремено.

Севкупно, ако сакате да му дадете нов изглед на вашиот стар десктоп без да потрошите пари на скапи алатки за прилагодување или надградба на понова верзија на Windows OS, тогаш Vistaluna Basic треба да биде на врвот на вашата листа!

Целосни спецификации
Издавач Deviantart
Страница на издавачи http://www.deviantart.com/
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2008-01-16
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Уредници на теми и алатки
Верзија 1
Барања за ОС Windows 95, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/2003 Server/Vista, UXTheme Patcher
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 63203

Comments: