Ad Annihilator

Ad Annihilator 2.5

Windows / Ad Annihilator Software / 288632 / Целосни спецификации
Опис

Уништувач на реклами: Врвен блокатор за реклами и колачиња и офлајн прелистувач

Дали сте уморни од бомбардирање со досадни реклами и скокачки прозорци додека пребарувате на интернет? Дали ја цените вашата приватност и сакате да ја заштитите од љубопитните очи? Дали барате начин да заштедите време, пропусен опсег и пари додека сурфате на Интернет? Ако е така, тогаш Ad Annihilator е совршено решение за вас!

Ad Annihilator е моќен безбедносен софтвер кој ги блокира сите видови реклами, вклучувајќи скокачки прозорци, банери, флеш реклами и многу повеќе. Исто така, блокира колачиња кои ги следат вашите онлајн активности и ја загрозуваат вашата приватност. Со Ad Annihilator инсталиран на вашиот компјутер или мобилен уред, можете да уживате во чисто искуство на прелистување без никакви одвлекувања или упади.

Но, тоа не е се! Ad Annihilator, исто така, функционира како офлајн прелистувач кој ви овозможува да преземате веб-страници за подоцнежно гледање. Оваа функција е корисна кога немате пристап до интернет или кога сакате да заштедите пропусен опсег со читање страници офлајн. Можете дури и да ги споделувате преземените документи со други луѓе и компјутери користејќи ја вградената функција за споделување на Ad Annihilator.

Една од најимпресивните карактеристики на Ad Annihilator е неговата способност да го забрза вашето искуство со прелистување. Со блокирање на реклами и колачиња, значително го намалува времето на вчитување на страницата. Ова значи дека можете да прелистувате побрзо од кога било досега без да го жртвувате квалитетот или безбедноста.

Ad Annihilator поддржува офлајн прелистување, како и верзии на веб-документи. Ова значи дека дури и ако веб-локацијата го промени својот распоред или содржина со текот на времето, Ad Annihilator сепак ќе може да ги врати постарите верзии на тие страници за цели на споредба.

Покрај овие карактеристики, Ad Annihilator, исто така, ги организира преземените документи во интерфејс кој е лесен за употреба. Можете лесно да ја истражувате структурата на веб-документот користејќи ги интуитивните алатки за навигација на овој софтвер.

И ако пребарувањето за преземени документи е важно за вас - нема проблем! Со своите напредни можности за пребарување вградени директно во самиот софтвер - никогаш не било полесно да се најде она што е најважно!

Верзијата 2.5 додава нова функционалност како што е вклучување/исклучување на прикажување имиња на проекти во лентите со наслов на прелистувачот заедно со ажурирани филтри за банери кои обезбедуваат максимална заштита од несакани реклами.

Генерално - дали тоа е заштита на вашата приватност на интернет; заштеда на време и пари; забрзување на вчитувањето на страниците; истражување на структурите на веб-страниците; пребарување низ преземените датотеки - има безброј причини зошто изборот на Ad Annilhialtor има смисла! Па зошто да чекаме? Преземете сега и почнете да уживате во сите овие придобивки денес!

Преглед

Многу повеќе од едноставен блокатор на скокачки прозорци, Ad Annihilator ги постигнува сите асови. Програмата не само што се инсталира како шарена лента со алатки во вашиот веб-прелистувач, туку ви овозможува и пристап до сите функции со десен клик.

Во нашите тестови, апликацијата можеше да ги уништи сите скокачки прозорци, банери и Flash реклами што ги фрливме на патот, и можете да изберете да ги блокирате или дозволите сите три типа реклами од одредени локации. Цениме дека Ad Annihilator може да елиминира многу банери или скокачки прозорци одеднаш со користење на низа или специфичен клучен збор како знак за блокирање, а можноста да ги зачувате вашите приспособени поставки како проект е убав плус. Откако ќе се префрлите на напредниот режим, ќе откриете сосема нов свет на функционалност, бидејќи Ad Annihilator има подобрен кеш што ви овозможува да прелистувате офлајн веб-страници.

Ако копате низ долга листа на офлајн сајтови, можете лесно да го најдете тоа што го барате со пребарување по име, содржина и датум. Можеме срдечно да ја препорачаме оваа програма на оние на кои им треба убиец на реклами, офлајн прелистувач или и двете.

Целосни спецификации
Издавач Ad Annihilator Software
Страница на издавачи http://adannihilator.com
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2008-01-31
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за блокирање скокачки прозорци
Верзија 2.5
Барања за ОС Windows 95, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/2003 Server/Vista, Internet Explorer 5.0
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 288632

Comments: