ViewpointKiller

ViewpointKiller 1.30 beta

Windows / PrProgramsStudios / 8990 / Целосни спецификации
Опис

ViewpointKiller: Крајното решение за елиминирање на Viewpoint Media Player

Дали сте уморни од досадните скокачки реклами кои го трошат вашиот пропусен опсег и го забавуваат вашиот компјутер? Дали сакате да се ослободите од Viewpoint Media Player еднаш засекогаш? Не гледајте подалеку од ViewpointKiller, врвниот безбедносен софтвер дизајниран да го елиминира овој досаден рекламен софтвер.

Viewpoint Media Player е озлогласен рекламен софтвер кој доаѓа во комплет со AIM (AOL Instant Messenger) и други софтверски инсталации. Откако ќе се инсталира, прикажува нападни скокачки реклами на вашата работна површина и во Internet Explorer, трошејќи вредна пропусност и забавувајќи го вашиот компјутер. Уште полошо, ако се обидете да го деинсталирате, AIM едноставно повторно ќе го инсталира.

Но, со ViewpointKiller, конечно можете да се збогувате со оваа непријатност. Нашиот софтвер е специјално дизајниран за трајно отстранување на Viewpoint Media Player од вашиот систем. Нема повеќе досадни скокачки прозорци или потрошена пропусност - само чисто и безбедно искуство на прелистување.

Како работи?

ViewpointKiller користи напредни алгоритми за откривање и отстранување на сите траги од Viewpoint Media Player од вашиот систем. Ги скенира сите датотеки на вашиот компјутер, вклучувајќи ги и скриените датотеки и записите во регистарот, осигурувајќи дека е елиминирана и секоја последна трага од рекламниот софтвер.

Откако ќе заврши скенирањето, нашиот софтвер ќе ве поттикне да потврдите дека сакате да го отстраните Viewpoint Media Player. Едноставно кликнете „Да“, седнете, опуштете се и оставете ни да го направиме останатото! За само неколку минути (во зависност од тоа колку податоци треба да се скенираат), нашиот софтвер ќе ја отстрани секоја последна трага од овој досаден рекламен софтвер од вашиот систем.

Зошто да изберете ViewpointKiller?

Постојат многу причини зошто корисниците го избираат нашиот безбедносен софтвер наместо други опции:

1) Лесен за користење интерфејс: Нашиот кориснички интерфејс го олеснува отстранувањето на Viewport Media Player дури и за почетниците.

2) Сеопфатно скенирање: ја скенираме секоја датотека на вашиот компјутер - вклучувајќи ги и скриените датотеки - осигурувајќи дека нема да остане никаква трага од рекламниот софтвер.

3) Брзи резултати: во зависност од тоа колку податоци треба да се скенираат; ние обично можеме да ги отстраниме сите траги од adware за само неколку минути.

4) Достапни цени: Нашиот модел на цени гарантира дека секој може да си дозволи пристап до врвни безбедносни решенија без да го наруши својот буџет.

5) 24/7 корисничка поддршка: ако некогаш имате какви било прашања или грижи за нашиот производ или неговите способности; ние сме секогаш тука за помош!

Заклучок

Ако ви здодеа да се занимавате со наметливи скокачки реклами предизвикани од Viewport Media player; тогаш не гледај подалеку од убиец на гледиште! Со своите сеопфатни можности за скенирање; лесен за употреба интерфејс; брзи резултати; Модел со прифатлива цена и тим за поддршка на клиентите 24/7 - нема подобро решение за елиминирање на овој досаден рекламен софтвер еднаш засекогаш! Па зошто да чекаме? Преземете го убиецот на гледиште денес и почнете да уживате во непречено искуство на прелистување веднаш!

Целосни спецификации
Издавач PrProgramsStudios
Страница на издавачи http://www.prprogramsstudios.tk
Датум на издавање 2008-02-06
Датум на додавање 2008-02-06
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Анти-шпионски софтвер
Верзија 1.30 beta
Барања за ОС Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/Vista
Барања
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 8990

Comments: