Spyware 24x7

Spyware 24x7 7.0.2.6

Windows / PCSecurityShield / 2936 / Целосни спецификации
Опис

Spyware 24x7 е моќен безбедносен софтвер кој обезбедува деноноќна заштита од шпионски софтвер, adware и малициозен софтвер. Со својата напредна заштита во реално време, Spyware 24x7 гарантира дека вашиот компјутер, вашите информации и вашиот идентитет се безбедни од криминалци кои сакаат да ги украдат или оштетат.

Напојувано со софтверското решение за антиспајвер на Lavasoft, Spyware 24x7 нуди сеопфатна заштита од сите видови шпионски и малициозен софтвер. Ги открива и отстранува малициозните програми пред да можат да му наштетат на вашиот систем или да ја загрозат вашата приватност. Без разлика дали прелистувате на интернет, преземате датотеки или користите е-пошта, Spyware 24x7 ве одржува заштитени во секое време.

Една од клучните карактеристики на Spyware 24x7 е неговиот нов директен кориснички интерфејс. Ова им олеснува на корисниците да се движат низ комплексноста на откривање и отстранување на малициозен софтвер без никакви проблеми. Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење, овозможувајќи дури и почетниците да го користат лесно.

Друга важна карактеристика на Spyware 24x7 е Ad-Watch RegShield која обезбедува подобрена заштита од обиди за промени во регистарот - омилена цел за многу форми на малициозен софтвер. Оваа функција осигурува дека сите неовластени промени направени во вашиот системски регистар ќе бидат веднаш откриени за да може да се преземат соодветни мерки.

Покрај Ad-Watch RegShield, Spyware 24x7 доаѓа и со Ad-Watch Connect кој отвора нов канал за идентификување на тастатурата и обидите за кражба на идентитет со оваа пригодна слика од програмите кои се активно поврзани со други мрежи. Оваа функција ви помага да останете информирани за секоја сомнителна активност на вашиот компјутер за да можете да ги преземете неопходните чекори за да се заштитите.

Spyware 24x7 е компатибилен со Vista, што значи дека работи беспрекорно на оперативните системи Windows Vista, како и на други верзии како што се Windows XP/2000/NT/ME/98SE. Доаѓа и со бесплатна техничка поддршка од PCSecurityShield за сите клиенти кои го купуваат овој производ, како и други производи на PCSecurityShield.

Генерално, ако барате доверливо безбедносно софтверско решение кое нуди напредна заштита во реално време од шпионски и малициозен софтвер, тогаш не гледајте подалеку од SpyWare 24X7!

Целосни спецификации
Издавач PCSecurityShield
Страница на издавачи http://www.pcsecurityshield.com
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2008-03-13
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Анти-шпионски софтвер
Верзија 7.0.2.6
Барања за ОС Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows, Windows XP
Барања Windows 98/2000/XP/Vista
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2936

Comments: