Realtek AC'97 Driver (Windows 98/Me/2000/XP/2003)

Realtek AC'97 Driver (Windows 98/Me/2000/XP/2003) A4.06 (10/01/2008)

Windows / Realtek Semiconductor / 13837151 / Целосни спецификации
Опис

Драјвер за Realtek AC'97 (Windows 98/Me/2000/XP/2003) - врвно решение за вашите аудио потреби

Realtek AC'97 Driver е моќен и сигурен пакет на драјвери кој обезбедува висококвалитетна аудио репродукција на вашиот компјутер базиран на Windows. Без разлика дали сте гејмер, љубител на музика или само треба да слушате аудио датотеки за работа или забава, овој пакет со драјвери ве покрива.

Со Realtek AC'97 Drivers & Applications, добивате пристап до сеопфатен пакет алатки и функции кои ви овозможуваат да ги приспособите вашите аудио поставки и да го подобрите вашето искуство со слушање. Овој пакет ја вклучува програмата за поставување драјвер/апликација, RtlRack за Win98/Me/2000/XP, AvRack за Win95/NT4 и Realtek Sound Effect Manager.

Програмата за поставување драјвер/апликација гарантира дека процесот на инсталација е непречен и без проблеми. Тоа ве води низ процесот на инсталација чекор-по-чекор, така што дури и ако не сте упатени во технологијата, можете да ги инсталирате драјверите без никакви проблеми.

RtlRack за Win98/Me/2000/XP е суштинска алатка која им овозможува на корисниците лесно да ги конфигурираат своите аудио поставки. Со помош на оваа алатка, корисниците можат да ги приспособат нивоата на јачина на звук според нивните преференции. Дополнително, им овозможува на корисниците да избираат различни звучни ефекти како што се засилувачи на бас или засилувачи на високи тонови.

AvRack за Win95/NT4 е уште една корисна алатка вклучена во овој пакет. Обезбедува интуитивен интерфејс каде што корисниците можат лесно да управуваат со нивните аудио уреди. Корисниците можат да се префрлаат помеѓу различни влезно/излезни уреди со само неколку кликања користејќи AvRack.

Realtek Sound Effect Manager е уште една моќна карактеристика вклучена во овој пакет. Тоа им овозможува на корисниците брзо да применуваат различни звучни ефекти како што се реверб или ехо на нивните аудио датотеки. Корисниците исто така можат да креираат сопствени профили за звук врз основа на нивните преференции користејќи ја оваа алатка.

DirectX 8 е потребен за да се овозможат напредните функции на драјверите и апликациите на Realtek AC'97, како што се поддршката за 3D мотор и други промени прилагодени на поставките.

Верзијата A4.06 го ажурира Realtek 3D моторот и прави промени во специјалните прилагодени поставки за корисниците да добијат уште подобро слушање од порано!

Зошто да изберете драјвер за Realtek AC'97?

Постојат неколку причини зошто драјверот Realtek AC'97 треба да биде вашиот главен избор кога станува збор за инсталирање драјвери на вашиот компјутер базиран на Windows:

1) Висококвалитетна репродукција на аудио: со двигатели и апликации Realtek AC'97 инсталирани на вашиот компјутерски систем; Ќе уживате во висококвалитетна аудио репродукција со кристално чист квалитет на звукот.

2) Сеопфатен пакет алатки: Овој софтвер доаѓа со сеопфатен пакет алатки дизајнирани експлицитно за управување со сите аспекти поврзани со аудиото на вашиот компјутер.

3) Лесен процес на инсталација: Процесот на инсталација на овие драјвери е јасен; Дури и ако не сте технолошки такт.

4) Приспособливи поставки: имате целосна контрола врз тоа како звучи вашиот систем со прилагодување на различни поставки како нивоа на јачина на звук или примена на различни звучни ефекти.

5) Редовни ажурирања: Програмерите кои стојат зад овие драјвери редовно ги ажурираат со нови функции и поправени грешки за да останат ажурирани со најновите технолошки трендови.

Заклучок

Во заклучок; Ако сакате висококвалитетна аудио репродукција на вашиот компјутерски систем базиран на Windows; Тогаш не гледајте подалеку од драјвери и апликации на Realtek AC'97! Овие двигатели се преполни со сите потребни алатки потребни за управување со секој аспект поврзан конкретно со подобрување на нечие слушање, истовремено обезбедувајќи лесни опции за прилагодување прилагодени на индивидуалните преференции! Па што се чека? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Realtek Semiconductor
Страница на издавачи https://www.realtek.com/en/
Датум на издавање 2008-11-09
Датум на додавање 2008-10-05
Категорија Возачи
Под категорија Аудио драјвери
Верзија A4.06 (10/01/2008)
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP
Барања Windows 98/Me/2000/XP/2003 Server
Цена Free
Преземања неделно 467
Вкупно преземања 13837151

Comments: