via_windows_falcon_ide_v260a.zip

via_windows_falcon_ide_v260a.zip 6.0.6000.165

Windows / VIA Technologies / 431 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате сигурен и ефикасен пакет на драјвери за поддршка на вашиот VIA Bus Master IDE контролер, тогаш не гледајте подалеку од софтверот via_windows_falcon_ide_v260a.zip. Овој пакет е дизајниран да обезбеди поддршка за широк опсег на модели на драјвери, вклучувајќи го VIA Serial ATA Controller - 3149, VIA Serial ATA Controller - 0591 и многу други.

Со овој софтвер инсталиран на вашиот систем, можете да уживате во подобри перформанси и стабилност кога го користите вашиот VIA Bus Master IDE контролер. Без разлика дали работите на сложен проект или едноставно прелистувате на интернет, овој пакет на двигатели ќе се погрижи вашиот систем да работи непречено и ефикасно.

Една од клучните придобивки од користењето на овој софтвер е неговата леснотија на инсталација. Пакетот доаѓа со јасни упатства кои го олеснуваат инсталирањето дури и ако имате ограничено техничко знаење. Откако ќе се инсталира, софтверот автоматски ќе открие кој било компатибилен хардвер на вашиот систем и соодветно ќе го конфигурира.

Покрај обезбедувањето поддршка за широк опсег на модели на драјвери, овој софтвер вклучува и неколку напредни функции кои можат да помогнат во подобрувањето на севкупните перформанси на системот. На пример, вклучува поддршка за примарниот Bus Master IDE контролер (dual fifo) како и секундарниот Bus Master IDE контролер (dual fifo), кој може да помогне да се намали времето на пренос на податоци и да се подобри севкупната ефикасност.

Друга клучна карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со широк опсег на оперативни системи. Без разлика дали користите Windows XP или Windows 10, овој пакет на драјвери е дизајниран да работи беспрекорно со сите главни оперативни системи.

Генерално, ако барате сигурен и ефикасен начин за поддршка на драјверите на вашиот VIA Bus Master IDE контролер, тогаш via_windows_falcon_ide_v260a.zip е одличен избор. Со своите напредни функции и процесот на инсталација со леснотија на користење, сигурно ќе обезбеди подобрени перформанси и стабилност за сите корисници.

Целосни спецификации
Издавач VIA Technologies
Страница на издавачи http://www.viatech.com/en/index.jsp
Датум на издавање 2006-10-17
Датум на додавање 2008-10-13
Категорија Возачи
Под категорија Возачи за складирање
Верзија 6.0.6000.165
Барања за ОС Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/2003/2003 AMD 64-bit/XP AMD 64-bit
Барања
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 431

Comments: