FlashCopier

FlashCopier 3

Опис

FlashCopier: Крајното решение за дуплирање на флеш картички

Дали сте уморни од трошење часови копирање датотеки на повеќе флеш картички? Дали ви треба побрз и поефикасен начин за дуплирање на вашите податоци? Не гледајте подалеку од FlashCopier, интернет софтверот кој ви овозможува да копирате збир на датотеки од главната папка на вашиот компјутер или лаптоп на најмногу 25 флеш картички одеднаш.

Со FlashCopier, можете да заштедите време и напор со дуплирање на вашите податоци во отприлика времето што вообичаено би било потребно за копирање на една флеш-картичка. Оваа програма ги користи технологиите на Microsoft Windows за повеќе задачи и повеќенишки, што го прави дупликацијата на флеш-картичките брзо и лесно.

Но, тоа не е сè - верзијата 3 на FlashCopier додаде проверки на датотеки и на ниво на DOS и на Windows, осигурувајќи дека вашите дупликати датотеки се точни и без грешки. Плус, сите грешки се поправени за уште понепречено искуство.

Па, како функционира? Едноставно изберете ја изворната папка што ги содржи датотеките што сакате да ги дуплирате, изберете ги одредишните дискови (до 25) и притиснете „Start“. Програмата автоматски ќе започне со копирање на датотеките паралелно на сите избрани дискови. Можете дури и да го следите напредокот со ажурирања на статусот во реално време.

FlashCopier е совршен за секој кој треба брзо и ефикасно да дуплира големи количини на податоци. Без разлика дали сте фотограф што пренесува фотографии од снимање или ИТ професионалец кој дистрибуира ажурирања на софтверот низ повеќе уреди, овој софтвер сигурно ќе ви заштеди време и мака.

И со неговиот кориснички интерфејс, дури и оние без техничка експертиза можат лесно да се движат низ неговите функции. Па зошто да чекаме? Преземете го FlashCopier денес и почнете да ги дуплирате вашите податоци како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач FlashCopier
Страница на издавачи http://www.flashcopier.com
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2008-10-15
Категорија Интернет софтвер
Под категорија P2P и софтвер за споделување датотеки
Верзија 3
Барања за ОС Windows, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista
Барања Windows 2000/XP/2003 Server/Vista, Microsoft .NET Framework 2
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2165

Comments: