AdsBlock Youtube

AdsBlock Youtube 1.0.0.2

Windows / The Business Computer Centre Chonburi / 13 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од бомбардирање со реклами додека се обидувате да уживате во омилените видеа на YouTube? Не гледајте подалеку од AdsBlock Youtube, конечното решение за вашите проблеми со рекламирањето. Овој моќен безбедносен софтвер е дизајниран специјално да ги блокира сите несакани реклами на YouTube, овозможувајќи ви да уживате во непречено гледање без никакви одвлекувања.

Со AdsBlock Youtube, можете да се збогувате со досадните скокачки прозорци, банери и видео реклами кои го прекинуваат вашето доживување при гледањето. Едноставно преземете го и инсталирајте го софтверот на вашиот десктоп компјутер или лаптоп и следете неколку едноставни чекори за да започнете да уживате во прелистувањето без реклами на YouTube.

За да започнете со AdsBlock Youtube, едноставно отворете го претпочитаниот прелистувач и одете на YouTube. Откако таму, кликнете на копчето Овозможи блокирање реклами во рамките на програмскиот интерфејс. Ова ќе ги активира моќните способности на софтверот за блокирање реклами и ќе спречи појава на несакани реклами за време на репродукцијата.

Ако некогаш сакате да видите повеќе реклами или слики од која било причина, едноставно притиснете Ctrl + Shift + a во секое време додека користите AdsBlock Youtube. Ова привремено ќе ја оневозможи функцијата за блокирање реклами за да можете да гледате дополнителна содржина по желба.

За дополнителна удобност и контрола врз вашето искуство со прелистување, AdsBlock Youtube вклучува и лесна за користење функција за овозможување/оневозможување достапна преку Ctrl + Shift + e. Со овозможена оваа функција, можете брзо да го исклучите блокирањето реклами кога е потребно или повторно да го овозможите исто толку лесно кога сте подготвени.

Генерално, ако барате сигурен начин да ги блокирате несаканите реклами додека користите YouTube онлајн или офлајн - не гледајте подалеку од AdsBlock Youtube! Со својот кориснички интерфејс и моќните функции дизајнирани специјално за блокирање на сите видови онлајн рекламирање - овој софтвер сигурно ќе стане суштинска алатка во сечиј дигитален пакет со алатки!

Целосни спецификации
Издавач The Business Computer Centre Chonburi
Страница на издавачи http://www.bcchon.com
Датум на издавање 2020-09-21
Датум на додавање 2020-09-21
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за блокирање скокачки прозорци
Верзија 1.0.0.2
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 13

Comments: