MCS Trojan Remover 2008

MCS Trojan Remover 2008 2.4

Опис

MCS Trojan Remover 2008 е моќен безбедносен софтвер кој обезбедува сеопфатна заштита од тројански типови вируси, adware, spyware и rootkit. Оваа лесна за употреба апликација е дизајнирана да работи беспрекорно на фамилијата на системи Windows 98/ME/2000/XP/Vista и нуди напредни функции за да го заштитите вашиот компјутер од злонамерни закани.

Со MCS Trojan Remover 2008, можете да бидете сигурни дека вашиот компјутер е заштитен од најновите закани од малициозен софтвер. Софтверскиот пакет вклучува низа антивирусни алатки кои се специјално дизајнирани за откривање и отстранување на вируси од тројански тип, рекламни софтвери (скрининг банери или други реклами), шпионски софтвер, rootkit и други малициозни програми.

Една од клучните придобивки од користењето на MCS Trojan Remover 2008 е неговата леснотија на користење. Апликацијата е дизајнирана имајќи ја предвид едноставноста, така што дури и почетниците корисници можат лесно да се движат низ нејзините функции. Корисничкиот интерфејс го олеснува скенирањето на вашиот систем за потенцијални закани и отстранувањето со само неколку кликања.

Софтверот ги скенира и системските датотеки, како и регистарот за да пронајде какви било апликации или вируси што може да се имитираат под други апликации. Ова осигурува дека сите потенцијални закани ќе бидат откриени и отстранети од вашиот компјутер пред да предизвикаат каква било штета.

MCS Trojan Remover 2008, исто така, нуди заштита во реално време од нови закани од малициозен софтвер со постојано следење на вашиот систем за каква било сомнителна активност. Ова значи дека можете да пребарувате на интернет или да преземате датотеки без да се грижите дека ќе се заразите од малициозен софтвер.

Покрај неговите моќни антивирусни способности, MCS Trojan Remover 2008 вклучува и неколку дополнителни функции како што се автоматско ажурирање, управување со карантин, списоци со исклучувања и многу повеќе. Овие карактеристики ви овозможуваат да го приспособите софтверот според вашите специфични потреби, истовремено обезбедувајќи максимална заштита за вашиот компјутер.

Генерално, ако барате ефективно безбедносно решение за вашиот компјутер базиран на Windows, тогаш дефинитивно вреди да се размисли за MCS Trojan Remover 2008. Со своите напредни антивирусни алатки и кориснички интерфејс, овој софтверски пакет обезбедува сеопфатна заштита од сите видови закани за малициозен софтвер, вклучувајќи вируси од типот на тројанец, рекламен софтвер (скрининг банери или други реклами), шпионски софтвер и rootkit, меѓу другото. Па зошто да чекаме? Преземете го MCS Trojan Remover денес!

Целосни спецификации
Издавач MCS Studios
Страница на издавачи http://www.mcsstudios.com
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2008-10-29
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Анти-шпионски софтвер
Верзија 2.4
Барања за ОС Windows 95, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP
Барања Windows (all)
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4241

Comments: