U.S. Robotics 56K Fax Host Int

U.S. Robotics 56K Fax Host Int 4.05.08.00

Опис

Ако барате сигурен и ефикасен двигател за вашиот U.S. Robotics 56K Fax Host Int модем, тогаш не гледајте подалеку од овој софтверски пакет. Со поддршка за овој специфичен модел, можете да бидете сигурни дека вашиот модем ќе работи беспрекорно со вашиот компјутер и ќе обезбеди брзи и сигурни можности за испраќање факсови.

Овој пакет на драјвери е дизајниран да биде лесен за инсталирање и користење, дури и ако не сте искусен корисник на компјутер. Едноставно преземете го пакетот од нашата веб-локација, стартувајте го инсталаторот и следете ги упатствата на екранот за да започнете.

Откако ќе се инсталира, овој двигател обезбедува низа функции што го олеснуваат користењето на вашиот U.S. Robotics 56K Fax Host Int модем за сите ваши потреби за факсирање. Овие карактеристики вклучуваат:

- Поддршка за факсирање со голема брзина: со поддршка за брзини до 56 Kbps, овој драјвер гарантира дека можете брзо и ефикасно да испраќате и примате факсови.

- Компатибилност со популарен софтвер: овој двигател е компатибилен со широк опсег на популарни софтверски пакети за факс, вклучително и Microsoft Fax и Windows Fax & Scan.

- Лесни опции за конфигурација: Вклучената алатка за конфигурација го олеснува поставувањето на поставките на вашиот модем за да работи совршено со вашето специфично поставување.

- Сигурни перформанси: Благодарение на неговиот робустен дизајн и висококвалитетните компоненти, овој модем на U.S. Robotics 56K Fax Host Int е направен да трае и да обезбедува сигурни перформанси со текот на времето.

Севкупно, ако ви треба висококвалитетен драјвер за вашиот U.S. Robotics 56K Fax Host Int модем кој обезбедува брзи брзини, компатибилност со популарните софтверски пакети, лесни опции за конфигурација и сигурни перформанси со текот на времето – тогаш не гледајте подалеку од овој одличен софтверски пакет!

Целосни спецификации
Издавач Acer
Страница на издавачи http://www.acer.com
Датум на издавање 2001-10-12
Датум на додавање 2008-11-03
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на модеми
Верзија 4.05.08.00
Барања за ОС Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/2003
Барања
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 509

Comments: