BlueTooth.zip

BlueTooth.zip 2006-11-29

Опис

BlueTooth.zip е сеопфатен пакет на драјвери кој поддржува широк опсег на Bluetooth уреди. Без разлика дали треба да го поврзете вашиот компјутер со безжични слушалки, да префрлате датотеки помеѓу уреди или да го надградите фирмверот на вашиот Bluetooth dongle, овој софтвер ве покрива.

Со поддршка за повеќе од 50 различни модели на драјвери, BlueTooth.zip е еден од најразновидните и најсигурни пакети за драјвери за Bluetooth достапни. Некои од поддржаните уреди вклучуваат Belkin Bluetooth уреди со филтер за трага, Broadcom 2045 Bluetooth 2.0 USB уреди со филтер за трага и Dell Wireless 355 модули со Bluetooth 2.0 + EDR технологија.

Покрај поддршката за широк опсег на хардверски уреди, BlueTooth.zip вклучува и драјвери за различни софтверски компоненти како што се Bluetooth Hands-free Audio, Bluetooth Stereo Audio и Bluetooth AVDT Driver. Ова значи дека без разлика за каков тип на уред или апликација го користите вашиот компјутер, BlueTooth.zip може да помогне да се осигура дека работи беспрекорно со другите хардверски и софтверски компоненти.

Една од истакнатите карактеристики на BlueTooth.zip е неговата способност да врши надградби на фирмверот на одредени типови на хардверски уреди како што се Dell TrueMobile Bluetooth модули и IBM интегрирани уреди за надградба на фирмверот со Bluetooth. Ова значи дека ако имате постар уред што треба да се ажурира за да работи правилно со поновите верзии на Windows или други оперативни системи, BlueTooth.zip може да помогне да се уверите дека ќе остане ажуриран.

Друга одлична карактеристика на овој софтверски пакет е неговата компатибилност и со USB клучеви и со внатрешни картички од големи производители како HP и Dell. Без разлика дали користите постар лаптоп или десктоп компјутер или понов модел опремен со вградени безжични способности, BlueTooth.zip може да помогне да се осигурате дека целиот ваш хардвер работи заедно беспрекорно.

Севкупно, ако барате сигурен и сеопфатен пакет на драјвери за сите ваши уреди и апликации со овозможен Bluetooth, тогаш не гледајте подалеку од BlueTooth.zip! Со поддршка за повеќе од 50 различни модели на драјвери, како и различни софтверски компоненти како аудио без раце и надградби на фирмверот на одредени типови хардверски уреди како модулите Dell TrueMobile или IBM интегрираните уреди за надградба на фирмверот - оваа моќна алатка има се што е потребно за да ги одржува сите аспекти во функција непречено заедно без никакви проблеми!

Целосни спецификации
Издавач Acer
Страница на издавачи http://www.acer.com
Датум на издавање 2006-11-29
Датум на додавање 2008-11-03
Категорија Возачи
Под категорија Видео возачи
Верзија 2006-11-29
Барања за ОС Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/2003/XP 32-bit/2003 AMD 64-bit/2003 32-bit/XP AMD 64-bit
Барања
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 4964

Comments: