mdk323a.exe

mdk323a.exe 2.4.0.0

Windows / Analog Devices / 298 / Целосни спецификации
Опис

MDK323a.exe е пакет на драјвери кој поддржува широк опсег на модели на драјвери, вклучувајќи MCB2300 USB VCom порта, J-Link драјвери (1, 2 и 3), Signum Systems JTAGjet емулатор и Signum Systems ADM51 емулатор. Овој софтверски пакет е дизајниран да им обезбеди на корисниците потребните драјвери за да се осигура дека нивните хардверски уреди функционираат правилно.

Без разлика дали сте професионален или обичен корисник, инсталирањето на вистинските драјвери на вашиот компјутер е од суштинско значење за оптимални перформанси. MDK323a.exe нуди широк избор на драјвери кои се компатибилни со различни хардверски уреди. Со овој софтверски пакет инсталиран на вашиот компјутер, можете да бидете сигурни дека вашиот хардвер ќе работи беспрекорно.

Пакетот за драјвери MDK323a.exe вклучува датотеки за читање за секој модел на драјвери поддржан од софтверот. Овие readme датотеки содржат детални информации за можностите на секој двигател и како правилно да ги инсталирате. Процесот на инсталација е јасен и лесен за следење.

Една од клучните придобивки од користењето на MDK323a.exe е неговата компатибилност со повеќе оперативни системи како што се Windows XP/Vista/7/8/10 (32-битни или 64-битни). Ова значи дека без разлика кој оперативен систем го користите на вашиот компјутер, овој софтверски пакет ќе работи без никакви проблеми.

Друга предност на користењето на MDK323a.exe е неговата способност да поддржува различни типови на хардверски уреди како што се USB мемориски стикови, џојстици, ADCs_DMA контролери, аналогни чувари, тајмери/активатори/инјекции/резервни копии/tamper/CAN/CRC/DMA/SRAM/I2C /SPI/NAND/NOR/FLASH/RAM/FSCM/exti/protection/jtag/smartcard/wdgs/аудио звучници/прилагодени HID/надградби на фирмверот на уредот/масовно складирање/виртуелни COM порти/APB/BSPI/EIC/GPIO/PWM/ TIM/UART/WIU/WUT/итн.

Овој широк опсег на поддржани хардверски уреди го прави идеален избор за корисници на кои им треба единствено решение за сите нивни потреби за двигател на уреди. Дополнително, заштедува време и напор при пребарување на поединечни драјвери специфични за уредот онлајн или од различни извори.

MDK323a.exe, исто така, е опремен со функции како режими за прекин/гласање; приоритетни/системски ракувачи/преместување на векторска табела; режими на мирување/стоп; примери календар/LIS calib/sdio/music/opm/pwmi/pwmo; OCActive/OCTiming/PWM/Toggle режими; Примери за Sync_Parallel/DMA/Syn_Cascade/Encoder; WDG пример1/пример2/кан/dma/fmi/gpio/i2c/mc примери; UART пример1/пример2/wiu/grlib/hid_client/LedSwitch примери итн., што го прави се-во-едно решение за потребите за управување со уред-двигател.

Во заклучок,

MDK323a.exe им нуди на корисниците широк избор на компатибилни драјвери за уреди на една погодна локација. Неговата леснотија на користење во комбинација со неговата компатибилност низ повеќе оперативни системи го прави идеален избор и за професионалните и за случајните корисници кои бараат сигурни решенија за управување со уред-двигател. Со својот сеопфатен сет на функции кои поддржуваат различни типови на хардверски уреди заедно со деталните readme-датотеки вклучени во процесот на инсталација - овој софтверски пакет обезбедува се што е потребно за да обезбеди оптимални перформанси од поврзаните периферни уреди на вашиот компјутер!

Целосни спецификации
Издавач Analog Devices
Страница на издавачи http://www.analog.com/en/index.html
Датум на издавање 2007-11-05
Датум на додавање 2008-11-04
Категорија Возачи
Под категорија Мрежни драјвери
Верзија 2.4.0.0
Барања за ОС Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/2003/2003 AMD 64-bit/XP AMD 64-bit
Барања
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 298

Comments: